Hogy tudnám a negatív gondolatokat kitakarítani a fejemből?
ne félj attól hogy a negatív gondolataiddal bevonzod a rosszat :D
nem kell őket kitakarítani jól helyen vannak ott ahol vannak.
Figyelj, hogy nem társulnak-e a negatív gondolataidhoz erőszakos, pusztító gondolatok.
Lehet, hogy a Régi Istenek okozzák őket:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Ne minősítsd a gondolatokat! A gondolatok nem jók és nem rosszak, nem pozitívak és nem negatívak.
Ne álljon szándékodban kitakarítani (megszüntetni) a gondolatokat! Gyakorlással el tudod érni, hogy nem gondolod tovább a gondolatokat, nem vonódsz bele a gondolat folyamba - amikor rajta kapod magad, hogy gondolat keletkezett (észreveszed, hogy gondolat keletkezett), a gondolat továbbgondolása helyett tedd fel a kérdést: Kihez jött ez a gondolat? Ezután a kérdést válasz nélkül hagyva figyeld tovább a következőkben felbukkanó gondolatokat!
Ez a gyakorlat egy kisebbfajta spirituális rendszer része, de így önmagában is működik.
ja én is igy vagyok sajnos
ha valami nem úgy történik ahogy szeretném, akkor már egyből olyan gondolatok jutnak az eszembe hogy persze, mert szerencsétlen vagyok mert szar az életem és sose lesz jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!