Meg tud változni valaki, aki valamiért "szeret" negatív lenni?
Igen megtud!Akarni kell mindenkeppen.:)
Első körben tudatosan kell pozitívan gondolkodni,aztán hidd el magatól fog jönni!
Vannak tippek,hogyan lehet az ember derülátó.
Van egy mosolygás gyakorlat.Ha szándékosan elkezdep az ember mosolyogni már magától fog húzódni a száj széle,végül tenyleg mosolyogni fog és egyből vidámabb lesz.
A negativitást meglehet szokni tehát így pozitívitást is.
Ha az ember a sok jó és közönbös történés közt csak a rosszra fókuszál akkor előbb utóbb azt veszi észre,hogy csak a negatív dolgok lèteznek és csak ezzekkel tud foglalkozni,mindenben ezt fogja látni.Megmérgezi az elméjét.
Vannak emberek akik nem is akarnak pozitívabbak lenni éppen ezért változni sem fognak soha.Az akarat a kulcs!
A 2-es és 4-es válaszolónak igaza van.
Ezt pedig a legjobban az igazolja, aki kikeveredett egy önbizalomhiányból, megszabadult a gátlásaitól, negatív érzelmeitől-hozzáállásától.
Minden fejben dől el, lehet megváltozni, és változtatni dolgokon csak akarni kell.
Voltam én is ebben a cipőben. Sikerült ezeken túllendülnöm, mert akartam és megvolt a kitartásom, illetve volt ami motivált.
Huo Xianren.
Ez így van.Pontosan. Ha van egy megbízható barát, ismerős, támaszt tud nyújtani, bíztatni, és akarja az ember, simán megy a változás.
Igen, meg. Bár nem rövid idő alatt.
Én kijöttem a negativitásból, tartósan. Nem könnyű helyzetben. Nálam is úgy kezdődött, hogy eleinte csak rövidebb időkre sikerült, aztán végül átfordult a dolog és már ritkán vagyok negatív.
Az volt a titka, hogy az apró pozitív dolgoknak is örültem, és ahogy egyre pozitívabb lettem, egyre pozitívabb eseményeket, sikereket vonzottam magamhoz, ez meg folyamatosan megadta azt a lökést, hogy nem érdemes negatív dolgokon őrlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!