Hisztek a karmaoldásban?
Figyelt kérdés
Mivel eléggé kíváncsi természetű vagyok így egy ideje elkezdtett érdekelni a spirituális oldal. Nem olyan rég figyeltem fel egy oldalra ami oldásokkal foglalkozik, és mivel egy ideje nem találom a helyem (nem tudom mi a célom, munka, párkapcsolat, minden téren keresem szinte az utam) így érdekelne a véleményeteket hogy ki mit gondol erről? Illetve tudtok ajánlani is ilyet?2017. máj. 16. 22:58
11/13 anonim válasza:
na igen, meg a megbocsátás magadnak és hamist hitrendszereid elengedése, feldolgozása, átalakítása.
érdemesebb ezzel fogalkozni mint a külvilággal harcolni.
12/13 anonim válasza:
Ez nem működik.Szép is lenne.Mindenki
tiszta lappal indulhatna,de hova?
13/13 Nightkin válasza:
A karma szanszkrit szó, és a jelentése; "tett". Ennyi. Önmagában egyszerű ok-okozatok végtelen láncolata, így bármely racionálisan gondolkodó ember számára elfogadható és felfogható. Nyilván egyes vallások, szekták és kóklerek hajlamosak szaftos körítést adni a dologhoz, de ez részletkérdés. Ha egy tettet elvégzel, az azonnali következményekkel jár, így feloldani azokat nem lehet, hacsak nem vagy valami isten féleség. A karma inkább egy gyakorlat, mintsem valami hókuszpókusz, egy eszköz az erényes életvitelhez, az ok-okozati láncolatok vizsgálata pedig segít megfontoltan gondolkodni, és megérteni a dolgok működését. Ha ingered van ál-spirituális dolgokra, elmehetsz egy "facebookon avatott jógihoz", de a megtakarításodon kívül mást feloldani nem fog, azt garantálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!