Hisztek a karmában?
Elég érdekes eset történt, illetve most is zajlik, ugyanis a karma(?) rendesen "megtréfálja" a barátnőmet már napok óta.
Eddig nem hittem az ilyesmiben, lehet hogy a barátnőm csak bevonzza ezeket magának, de kezd ijesztő lenni.
A háttérsztori annyi, hogy lejáratott, és csesztetett a kiszemeltem előtt/kiszemeltemmel, (aki valószínűleg most utál, de nem ez a lényeg)
Ez par napja történt.
Úgy kezdődőtt hogy leejtette a telefonját, ami kis híján széttört, itt még nem foglalkoztatott a dolog.
Tegnap amikor szállt volna le a hévről, az ajtó rácsukódott a táskájára, és alig tudta kirángatni onnan.
Aztán pedig útközben megbotlott és pofáraesett.
Ma reggel pedig otthonhagyta a bérletét, jött a kalauz és le kellett szállnia(:
Itt már csak röhögtem a szituáción, miszerint megérdemli a szerencsétlenségeket.
És én tényleg nem vagyok paranoiás, csak elég ijesztő ez a dolog, mert az előbb írt hogy változott a menetrend, és most 25 percet várnia kell a hévre.
Lehet hogy ez csak a véletlen, vagy tudj hogy olyat tett amit szégyell, eétt bevonzza magának a bajt, nem tudom.
Szerintetek mi lehet ez, vagy történt veletek hasonló?
15/l
Igen, hiszek benne.
Engem a halál üldöz már jó ideje.
5x haltam eddig meg majdnem (balesetek, kutyaharapás, elvérzés stb.) + még mindenbe, amibe belekezdek, kudarc lesz.
A mai napig fejtegetem, hogy miért.
Én hiszek Karmában! *O*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!