Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hisztek a karmában? Tudtok...

Hisztek a karmában? Tudtok saját példákat írni?

Figyelt kérdés
Történt már veletek olyan történetet írni a saját életetekből hogy azt mondtátok hogy ez a karma miatt van?

2016. jan. 12. 16:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Saját történetem az nem mérvadó , de láttam egyet ami gyorsan történt . Kollégát megbízták vegyen számlára adalék olajakat . Elment , mikor visszatért örömmel közölte plusz egy van , elszámolták . Mondtuk neki vidd vissza úgy fer , ő nem mert más se vinné vissza ha ő tévedne . Beparkolt a kapun a tehergéppel és letörte a tükrét a kapuban . Az új tükör annyiba volt mint egy adalék olaj .
2016. jan. 12. 16:15
 2/16 anonim válasza:
én hiszek benne
2016. jan. 12. 16:17
 3/16 anonim ***** válasza:
75%

Hiszek benne és van példa is meg ellenpélda is.

Példa: találtam egy ezrest az utcán. Pár percel később jött egy srác hogy nem találtam egy ezrest? Mondom, de és odaadtam neki.

Másnap kaparós sorsjegyen egymás után 3szor nyertem ( először 500-at, majd 5000-et és végül 2000-et ).

Ellenpélda: ok nélkül megtámadtak a suliban, kórházba kellett szállítani. A támadó kapott 1 évet. Semmi mást. Se büntetést a törvények alapján, se a karmától, se Istentől, mindegy ki miben hisz, sehonnan.

Másik ellenpélda: sokszor segítek másokon, mégsem kapok semmitm

2016. jan. 12. 16:20
 4/16 anonim ***** válasza:
68%

Saját példa: Volt egy pasim akivel nem működött már a kapcsolat. Egyik este kekszet ettünk az ágyban, miután elfogyott, ő mégis talált egy morzsát. A morzsa a macskám körme volt. Ő megette én nem szóltam.

A következő kapcsolatommal épp kekszet ettünk az ágyban szintén. A pasi viccelődött, hogy nem szereti a morzsát az ágyban. Én megláttam egyet - marhára meg akartam felelni- és gyorsan bekaptam, hogy ne is lássa.Hát bizony látta, mert amit én morzsának hittem az egy mezei poloska volt, bele is nyomta a váladékát a számba, mert ráharaptam. Rögtön leesett a macskakarom-téma.

2016. jan. 12. 18:17
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem velem történt volna meg, nem tudnám elhinni!

2000 es évek elején történt, nagyon jól kerestem, sok pénzem volt.

Sokat vásároltam, és mindig egy csomó apróm volt.

Egy nap meguntam hogy a lakásban az egyik fiók csak apróból áll, összeszámoltam, volt kb 4000-5000 ft csak apróban.

Beraktam egy zacskóba, és irány az egyik üzlet, csak kaját akartam venni rajta.

Az üzlet előtt volt egy hajléktalan.

Valamiért megszántam, elsőnek csak az százast akartam neki adni, de mondtam neki, tudod mit, ezt az egészet neked adom.

Legyen szép napod!

Annyit mondott, ISTEN FIZESSE VISSZA SZÁZSZOROSAN!

Korgó hassal elindultam haza, hogy vegyek magamhoz pénzt, és elinduljak megint kaját venni, mikor a második utcasarkon valamit észrevettem a járda mellett a fűben.

Egy bőr pénztárca volt.Mikor kinyitottam és megláttam mi volt benne és mennyi, kb olyan érzés volt, mint mikor a lottón kihúzzák a számaimat.

Eszembe jutott a hajléktalan, és az, amit mondott, rögtön el is indultam az üzlet felé megint, hátha ott van még, és adok neki még egy kis pénzt, de soha többé nem láttam.

2016. jan. 12. 20:55
 6/16 anonim ***** válasza:
83%

A karma törvénye sajnos örök

rengetegen nem veszik észre, de nagyon sokszor visszaüt, manapság már szinte azonnal

nagyon tudatosnak kell venni hogy észre vedd

én példám:

születésnapomkor apukám venni akart nekem egy ikeás szekrényt 35000ért.. és eléggé spúr. Ingyenesen parkolt az örs vezér téren, nekem kellett kipótolnom a szülinapi ajándékomat, és még én hívtam meg apukámat reggelizni

(nem amiatt mert hogy nem volt pénze, volt csak őnző)

amint végeztünk, elváltak az utjaink.. nem sokkal ezután felhívott.. hogy parkolási büntetést kapott (15000ft) pont annyi amennyit rajtam megspórolt aznap

hát igen ez a karma

2016. jan. 13. 09:03
 7/16 anonim ***** válasza:
33%

Nem hiszek, mert az ég világon semmi bizonyíték nincs rá. Sokan hoznak példákat, mint itt is, hogy a rossz dolgok miatt rossz történik, a jó dolog miatt, pedig jó. Aham. Esetleg tudtok olyat mondani, akivel éveken át folyamatosan CSAK rossz vagy jó történt? Gondolom nem.

A karma arra van, hogy belemagyarázza az ember, hogy ez vagy az miért történt. Az emberi agy folyamatosan összefüggéseket keres és talál is. Ugyanakkora eséllyel történik jó, mint amennyivel rossz. És elég sok teljesen jóakaratú embert ismerek, akik folyamatosan jó dolgokat tettek, mégis elbánt velük a sors. Olyat is, aki elég rosszindulatú volt és éli vígan a világát. Náluk biztos szabadnapos volt a karma.

(Erre néhány karma hívő rávágja, hogy az előző életek miatt. Aham. Mondjuk, az meg szép ellentmondás, mert akkor az 1. életünk alapján élnénk folyamatosan.)

2016. jan. 17. 13:33
 8/16 anonim válasza:
Sportfogadásnál nem jöhet be a szerencse,ha az embernek a karmájába nincs benne a szerencse..Mással nem tudom magyarázni hogy v ki pár száz ft bol nyer több százezret v ki meg bukik csak állandoan..
2016. jan. 17. 21:13
 9/16 anonim ***** válasza:
#8: Igazából pont az lenne a fura, ha mindenki nagyjából ugyanannyit nyerne, mint veszítene. Valószínűségszámítás szerint nem homogénen mindenki ugyanúgy nyer.
2016. jan. 18. 03:14
 10/16 anonim válasza:
Alapjában véve a karma nem létezik.Viszont az emberi döntések következményekkel járnak,erre próbál rámutatni e tanítás.
2016. jan. 21. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!