Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek a "dezsávű" mitől...

Szerintetek a "dezsávű" mitől lehet?

Figyelt kérdés

Hallottam egykét dolgot,pl: minden este "megálmodjuk" amit kell tennünk következő nap, és amikor bekövetkezik valami, amit "elterveztünk" akkor arra emlékszünk:)

szeretném, ha a ti kérdéseitek, tapasztalataitokat leírnátok, bővüljön a elmém:D

2010. máj. 10. 20:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%
Hát legalább ezen az ezoterika oldalon merjk már leírni, hogy nem csak egy életünk van. Sokan godnolkodnak így és sokan, mint pl. én is biztos tudatában vannak ennek. Bármelyik múltbeli életemben bármelyik tájon járhattal, lakhattam, emberekkel találkozhattam, stb. Én biztos vagyok, hogy emiatt van a dézsavú.
2010. máj. 10. 21:57
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
A túl közeli időbeli dolgokra érvényes a tudományos magyarázat (előbb érzékeled az egyik oldalon, mint a másikon), de a távolabbiakra szerintem valami más magyarázat lesz, lehet, hogy az is tudományos, egy időben a repülés is misztikus lehetetlen dolognak számított, és hülyének nézték, aki repülni akart, ma mégis hétköznapi, hogy elszáll fölöttünk 1-1 gépmadár. Valamit előbb érzékelünk, de a hosszabb időtávú-időtartamú dolgokat nem a szemünkkel és fülünkkel, hanem valahogy máshogy.
2010. máj. 11. 00:21
 13/21 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért van ez a deja vu, mert az emlékezetünk nem dolgozott fel egy élményt, mások szerint előző életünkre utal.
2010. máj. 11. 14:48
 14/21 A kérdező kommentje:

ezt a bal szem, jobb szem, azt azért találták ki, mert nem lehet megmagyarázni.. vannak olyan dolgok, amit NEM lehet megmagyarázni, vagyis csak úgy, hogy "senki" nem hiszi el, és lehet hogy pont azt, ami igaz lenne.

Egszer-kétszer elkéne mindenkinek ilyeneken legalább egy kicsit gondolkodni:)

A mobilos az úgyvan, hogy rádgondol,mikor hív, és érzed:)

2010. máj. 11. 22:01
 15/21 anonim válasza:
100%
Én egyszer úgy jártam hogy megálmodtam egy szituációt, volt benne egy férfi. rá kb 2 évre találkoztam ezzel az emberrel. előtte még soha nem láttam... ez hogy lehet? ez is dejavu??
2010. máj. 12. 19:05
 16/21 A kérdező kommentje:
pontosan:)
2010. máj. 13. 08:10
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor ezt hogy magyarázzátok ?

Munkahelyemen asztalomat elhagyva kimentem a bejárati ajtóhoz (8-9 méter tőlem üveg csapóajtóval leválaszta a mi helységünktől)mert telefonálni akartam. Miközben kerestem a számot amit hívni akartam bevillant egy kis "video" amit az asztalomnál láttam megtörténni és azért video mert amit láttam ott beszéd is volt. Fel is kaptam a fejem az asztalom felé fordítva mert meglepett ez a dolog de ott nem volt senki a két kolléga közül akit akkor a videóban láttam-hallottam. Elinndultam vissza az asztalhoz még egyszer meggyőződve arról , hogy a helyiségbe nem tartózkodik senki felnéztem a mobilomról, de senki nem volt a helyiségben. Amikor is sikerült a hívás de nem volt megfelelő az illetőnek az időpont és szinte egyből leraktuk a telefont. Ekkorra értem vissza az asztalomhoz ahol a kis videómban szereplő két kolléga úgy állt ott ahogy azt én megelőzően láttam és azt is mondták betűről betűre amire emlékeztem. Na mi is volt ami velem akkor történt? Ez nem kamu!!!

2010. máj. 13. 12:24
 18/21 anonim válasza:

Én több féle déjá vu-t különböztetnék meg:

a.álom megismétlődése

b.esemény felismerése, előre megérzés

c.ismétlődés érzetű mély megérzés

lehet van több is, (vagy egy se:P)

a. van, hogy reálisnak tűnően megélünk egy álmot és megjegyeztük mert fontos volt, mert célunk, mint vágy megmarad és az ösztönös céljaink közé épül, vagy mindig ott is volt. Amikor elérjük rácsodálkozunk, persze lehet, hogy avar helyett hó lesz, vagy sör helyett boroskóla. Szerintem azért, mert ilyenkor tovább kötjük a tudatunkban, minthogy felszabadulhatna. Ha pedig felismerjük megnyugodhatunk, hogy egy stabilabb egyensúly következik, ha nem bizonytalanodunk el abban, ami miatt őriztük az álmot.

b.női déjá vu :)

c. Egy villanás, nincs kép, csak valami titokzatos megérzés. Tapasztalataim szerint, ha van tudattalan és tudatos fele a természetünknek, akkor a déjá vu-t, egy útpadkához hasonlítanám. Nem tudni, hogy letérünk az útról, vagy vissza, csak mintha meglenne jelölve.

Az útnak azt nevezném, amikor egyensúlyban van a tudatos és tudattalan és örömünket leljük az életben

és a spontán megélt cselekedeteink mély tévedés érzet nélkül követik jobban egymást és folyamatosan élünk, rossz esetben a mesterkélteket, logikusakat váltjuk valóra, lehet árral szemben haladva, amivel hajszálnyira tudunk jutni a megéléshez.

Ezzel a déjá vu-val mintha mély megbánással jelölnénk a tudatalatti útról letérés fordulópontját, (ami lehet halasztás, rossz döntés, stb), amit mintha egyszer már elhibáztunk volna és üzennénk magunknak, hogy:

az utat nézd.

de olvassatok utána, mert én eddig lusta voltam kutatni:)

2010. máj. 13. 23:41
 19/21 anonim válasza:
régen írtak már ehez a kérdéshez,de azért leírom az én teóriámat:)szerintem léteznek párhuzamos univerzumok,ahol minden ugyanolyan mint a mi világunkba,a kiköpött mása,és amikor valami olyat csinálunk,ugyanott ugyan olyan környezetben ugyanazok a hangok illatok,minden 1es kis apróság,mikor klappol,na akkor jön eza az érzés mintha már megtörtént volna,a buta ember most dilisnek néz,de mongyuk egy 180-as IQ-val rendelkező tudós,ennyit mondana:Elvileg igen,ígyvan:)
2011. máj. 16. 02:11
 20/21 anonim válasza:
Többnyire hiba a Mátrix-ban, mikor változtatnak valamit!
2013. jún. 13. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!