Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogy lehet megállapítani...

Hogy lehet megállapítani valakiről, hogy indigó-, kristály- vagy csillaggyermek?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, nem-e én is közéjük tartozom. :)
2010. máj. 10. 16:18
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
azt,miért,nem örülsz neki?
2010. máj. 11. 19:29
 32/36 anonim ***** válasza:
Biztos örül neki. :-)
2010. máj. 11. 22:32
 33/36 A kérdező kommentje:
Istenem, ennyi hülye, értelmetlen választ sem kaptam még kérdésre. :D Köszi.(L)
2010. máj. 14. 20:16
 34/36 anonim ***** válasza:

Nézd meg a színét, a szerkezetét és hogy ragyog-e...

ez az indigó, kristály és csillaggyerek bolondság. Emberek, ennyi. Semmi több vagy kevesebb.

2010. máj. 19. 09:26
 35/36 anonim ***** válasza:

senki nem veszi észre, hogy a csillag gyermek és indigó gyermek tök ellentétek? ergo minden embert bele lehet erőltetni vmelyikbe. És ha hülye gyereked van, tesség, egyből lehet villogni, a te gyermeked különleges..jézusom.

akkor én melikbe tartozom? 20 évesen mensa tag vagyok, minden nap 2 alkalommal meditálok már 3 éve. Jah, hogy egyikbe se illek bele? :)

2010. júl. 22. 09:23
 36/36 anonim válasza:
Olvasva a válaszokat igencsak rosszul gondolják az indigóságot. Indigónak nem kiváltság lenni, hanem átok. A társadalom ezeket a gyerekeket/felnőtteket általában antiszociálisnak, abnormálisnak titulálják és ezért gyakran lesznek öngyilkosok, depressziósok. Ha valóban indigó vagy nem kell ehhez mindenféle internetes teszt, hogy rájöjj. Indigó viselkedés roppant egyértelmű, szélsőségesek, végletesek és önfejűek. Ezek a magatartás formák könnyen felfedezhetők és nem hagynak kérdéseket. Ezeket a gyerekeket nem lehet megváltoztatni. Nagyon nagy agresszióval és kitartással el lehet őket nyomni (bár megjegyzem ez nagyon nehéz), akkor viszont a fent említett tünetek jelentkeznek náluk. Ha valóban az vagy nem gondolkozol azon, hogy az vagy e mert ösztönből tudod.
2015. febr. 16. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!