Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogy lehet megállapítani...

Hogy lehet megállapítani valakiről, hogy indigó-, kristály- vagy csillaggyermek?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, nem-e én is közéjük tartozom. :)
2010. máj. 10. 16:18
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
77%

Az Indigó a legegyszerűbb. Kell hozzá egy legalább A/4-es fehér lap (vagy még jobb a félfamentes rajzlap, mert az nem tartalmaz annyi káros rezgést, mint a 80g-os fénymásolóba való), és egy ív indigó. Az indigót (festékes felével lefele) ráteszed a lapra, ráhelyezed a két kezed, és koncentrálsz az energiacsakrádra. Ha Indigó vagy, a rezonancia létrejön, és a rád jellemző lenyomat megjelenik a papírlapon. Ez sok esetben a vágyaidat mutatja, de olykor alaktalan, vagy beteljesült dolgokat is jelenthet.

A kristály kicsit nehezebb ügy, de megoldható: a legtökéletesebb kristállyal, a gyémánttal a legerősebb a rezonancia. Ez akár hőmérővel is mérhető: a kezedben tartott gyémánt - ha erősen koncentrálsz az energiacsakrádra, és Kristály gyermek vagy - akár 3..4 Celsius fokkal is felmelegedhet.

A Csillag gyermek vizsgálatára jelenleg nincs technológiánk, a téridő szerkezetét módosítják maguk körül ezek az emberek, de ezt jelenleg nem tudjuk mérni.

2010. máj. 10. 17:47
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Na sikerült,hát nagyon érdekes volt.És komolyan elgondolkodtató.

Nekem a lányom kristály és érdekes volt így "ráismerni":-)

2010. máj. 10. 18:01
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
71%, te nagyon ott vagy a tmában :DD
2010. máj. 10. 18:15
 14/36 anonim ***** válasza:
93%

5.Hajlamosak a függőségekre (a társfüggőségtől az alkohol, drog-problémákig)

Fél Magyarország indigó-gyermekekből áll!

2010. máj. 10. 18:39
 15/36 anonim ***** válasza:
96%

9.Függetlenek és büszkék, még ha folyamatosan pénzt kérnek is az embertől

Ok.

2010. máj. 10. 18:40
 16/36 anonim ***** válasza:
94%
Gyáá, akkor a játékgépfüggő segílyes is indigó-gyermek:O
2010. máj. 10. 18:42
 17/36 anonim ***** válasza:
79%
Az indigó gyermekek mindighiperaktívak, olykor gonoszkodóak. sosem tudnak lenyugodni, mindig tenniük kell ezt-azt, mégis van egy különleges kisugárzásuk. A kristálygyermekek, mint jómagam, inkább csendesek, visszahúzódóbbak, félnek az elutasítástól. A csillagyerekről még sosem hallottam, de lehet, csak én vagyok a hibás. De az biztos, hogy mindegyik érzékeny az energiaváltozásra, és mások hangulata kihat rá. A kristálygyerekekre még szokták azt mondani, hogy olyan, mintha belelátna a lelkedbe, olyan a tekintete. Rám is mondták már ezt...
2010. máj. 10. 18:43
 18/36 anonim ***** válasza:
65%
Ó és egy dolog, kedves 71 %-os: Nem tudom, honnan szerezted ezt a szöveget, de olyan nem létezik, hogy energiacsakra. Van a gyökér-, a szex-, a napfonat-, a szív- a torok- a harmadik szem - és a koronacsakra. De olyan nincs, hogy energia csakra.... Persze van még kb. 14-15 kisebb csakra a főbb hét csakrán kívül, de azokra nem lehet koncentrálni, mert nincs pontos elhelyezkedése....
2010. máj. 10. 18:47
 19/36 anonim ***** válasza:
72%

"Kérlek, ha nem tudod miről van szó,"

Miért valamiről szó van?

2010. máj. 10. 18:50
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
akik azt hiszik,hogy mindenki indigó a teszt szerint,azoknak csendben megemlítem,hogy az az indigó,akinek ezek közül legalább 14 stimmel..nem hiszem,hogy a számítógépes játékfüggő segílyes gyermekeknek mind stimmel..Mennyire figyelemzavarosak a szkeptikusok,ugye..
2010. máj. 10. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!