Valaki Renáta kérdése:
Egy újabb régi érdekesség? "csillaggyermek koponya"
2011. júl. 28. 16:38
2/9 anonim válasza:
Végignéztem, nagyon-nagyon érdekes!
3/9 anonim válasza:
A kérdés csak az, vajon igaz vagy kitaláció? Mindenesetre ha igaz, egyetértek az előttem szólókkal.
4/9 anonim válasza:
Egyszer láttam erről egy dokumentumfilmet a NatGeon. A végén valami olyasmit mondtak, hogy lehet torzulás is... de nem tudtak mondani semmi konkrétat.
5/9 anonim válasza:
Erről volt szó a National Geographic-on. Mondták azt is, hogy egyes, régi civilizációknál már kisgyerekkor óta szorították, "csúcsosították" a fejüket az emberek.
Ez viszont teljesen más:
6/9 anonim válasza:
Érdekes, a mónika show-ba mégis megtermékenyítették azt a nőt? Hehehe
7/9 H.Jani válasza:
És olyan hülyeséggel akarják ezt megmagyarázni hogy a gyerek nem kapott napfényt és emiatt nem tudott fejlődni a koponyája és mutáció lett ekkora baromságot hogy lehet mondaniiiii??? Max. a bőrét nem éri napfény és emiatt hófehér a bőre, meg a vitaminhiánytól alultáplált ennyi de a csontja főleg a koponyája nem torzul el azért mert nem éri a napocska :D
8/9 x) válasza:
Én soha nem hittem az ilyen földönkívüli dolgokban.. mindenre tudtam magyarázatot találni de kb másfél éve (először) láttam egy dokumentumfilmet erről a leletről. Ez volt az ami megváltoztatta a véleményemet az egész UFO dologról.
9/9 anonim válasza:
Akár torszülött, akár űrlény. Az apja biztos átkozta, a vaginatágító feje miatt. Hacsak nem tojásból kelt ki. Ám legvalószínűbb, hogy valami dawn-kóros volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!