Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges, hogy a klinikai...

Lehetséges, hogy a klinikai halál állapotában az alagút érzés a végén egy nagy fényességgel, az egy új élet kezdetét jelenti?

Figyelt kérdés
Az alagút a szülőcsatorna és a fényesség az új valóság amelybe újjászületsz.
2017. febr. 20. 22:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem. Akkor fejlődésed során sose lennél önmagad. Egy pályáról pályára kerülnél, nem haza s csak utána egy pályára. Isten ésszerű.
2017. febr. 22. 00:52
 12/17 anonim ***** válasza:
mennyország kapuját jelenti.
2017. febr. 22. 23:19
 13/17 Berserker88 ***** válasza:
Sajnálom de spoilerezni fogok. Voltam újra élesztve és el kell, hogy keserítselek az ég világon semmi fény nincsen.
2017. febr. 22. 23:42
 14/17 anonim ***** válasza:
38%
Nincs alagut, nincs feny. A semmmi van ott. Ez mind az agy jateka. Ez egy sablonos szoveg az alagut meg a feny...persze meg en vagyok a Mozes. Sok ilyen himi-humi story-t olvastam meg doc.filmet is lattam...ugyan ez a tipukus sablonos szoveg mar annyira unom. "Lattam a fenyt, talalkoztam a szuleimmel, vagy valami megvaltozott bennem, nem az az ember vagyok aki a baleset elott volt"....ehhh kb ez a velemenyem.
2017. febr. 26. 11:31
 15/17 anonim ***** válasza:

"A reinkarnáció nem előre lépés vagy fejlődés, hanem annak hiánya."

Ez igaz. Addig születsz újjá, amíg tanulnivalód van.

2018. nov. 2. 08:06
 16/17 anonim ***** válasza:

"Egy pályáról pályára kerülnél, nem haza s csak utána egy pályára."

Szerintem ez is igaz. Biztos, hogy nem születsz egyből újjá, hiszen el kell számolnod előtte a földi életeddel, azonnali újjászületésnél meg erre nem lenne lehetőséged.

2018. nov. 2. 08:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon érdekes gondolat, Kérdező!

Sose jutott még eszembe, nem is hallottam még, de nagyon érdekes és okos.

Okos vagy!

Lehet persze, hogy nincs is semmi a halál után, de ez akkor is egy tök okos gondolat.

2018. nov. 2. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!