Mit jelenthet az, hogy megálmodok dolgokat és azok valóra válnak ilyenkor déja vu érzésem van?
Figyelt kérdés
Például megálmodom, hogy anya zöld felmosó vödörben mossa a csempét és ez reggel eszembe jut tisztán visszaemlékszek rá és pár nap múlva beteljesedik pontosan úgy, ahogy álmodtam. Ugyanabban az időpontban, ugyanazon a helyszínen, ugyanabban a ruhában vagyunk és ugyanazt is mondjuk egymásnak. Ez mit jelenthet? Már többször is tapasztaltam ilyet az évek során.2016. aug. 12. 11:55
1/3 anonim válasza:
Én egyszer megálmodtam hogy a google earth-ben elérhetőek lesznek a 3D-s épületek... megtörtént! Látók vagyunk!
2/3 anonim válasza:
azt h unalmas az életed és próbálod magadat izgalmasabbnak képzelni...
3/3 anonim válasza:
Az agyaddal van valami gebasz, ugyanis a dejavú valamiféle érzékcsalódás mert normál esetben az agyban érkező információk egyszerre érkeznek meg, mondjuk a látáson keresztül vagy a halláson szagláson tapintáson át, de ritkán megesik, hogy az adót érzékszerv az ugyanazt az információt kétszer továbbítja az agynak. Ez úgy lehet, hogy az egyik érzékszerven át küldött információ lassabban érkezik meg, mint a másikon és te úgy éled meg, mintha már ez megtörtént volna veled, ha nálad ez gyakori akkor csak a béna érzékszerveidet okold. A másikkal kapcsolatban pedig csak annyit, hogy próbálj meg változatos életet élni mert kiszámítható vagy nem pedig jósolos micsoda. És végül tudjuk, hogy különlegesnek akarod éreztetni magadat, de az ellenkezőjét éred el. Nem tudom mi baja van mindenkinek az átlagossal, mindenkikülönleges akar lenni? Nem irigylem őket, nem ismerik a nyugis harmonikus gondtalan életet, francinak kell ez a sok különleges f_szság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!