Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vajon ilyenkor Isten szól hozzám?

Vajon ilyenkor Isten szól hozzám?

Figyelt kérdés

Azok válaszoljanak, akik szintén vallásosak, másokra nem vagyok kíváncsi!

Amikor néha totál kiborulok, és elegem van az életemből, elkezdek sírni, minden olyan reménytelen, olyankor mindig elkezdek Istenhez beszélni, csak úgy, a szobámban egyedül. Jó érzés kicsit kiadni magamból a dolgokat, illetve a segítéségét kérem. És a fura az, hogy ha a barátaimmal lelkizünk, akkor az nem nagyon segít rajtam, de amikor Istenhez szólok, utána mindig olyan békesség és erő tölt el, egyből jobban érzem magam, és mindig hirtelen eszembe jut egy gondolat vagy megérzés, hogy mit kellene most cselekednem, hogy jobban legyek. Volt olyan is, hogy bevillant egy komplett üzenet, amit utána szóról szóra meg is írtam az illetőnek, és tényleg pont arra volt akkor szükség.

Ti hisztek az ilyesmiben? Mert én ilyenkor mindig úgy érzem, hogy Isten létezik, és ha őszintén fordulunk hozzá, és hajlandóak vagyunk a változásra, akkor mindig segít. :)

2016. júl. 18. 18:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Teljesen így van, ahogy írod :) Isten tudja a legjobban, hogy egy helyzetnek mi a megoldása.
2016. júl. 18. 19:17
 2/10 anonim ***** válasza:
igen, en ezt az angyalok tol kérem. nagyon hálás vagyok nekik, mindig segítenek. esténként egy gyertyát gyűjtők, és kavet főzök, felajánlom nekik, reggelre el változik a kávé íze, vagy csak cukros lé marad :)
2016. júl. 18. 19:44
 3/10 anonim válasza:
44%

Ezt önszuggesztiónak nevezik, semmi köze istenhez. Van tudományos megközelítése is (pszichológia) és van áltudományos (agykontroll).

Azzal egyébként nincs gond, hogy te ebben istent látod, végül is a homeopátiás szerek is hatnak néha, még ha a nem is úgy, ahogy azt a homeopaták állítják.

2016. júl. 18. 19:59
 4/10 anonim válasza:
Nem vagy egyedül ,én is sokszor kérem isten segítségét.Beszélek hozzá. Lényeg isten szól hozzád.
2016. júl. 18. 21:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is érzem azt a megnyugvást és erőt, amit említettél, mikor Istenhez szólok.Nem szoktam sablonos imákat mondani, jobban szeretek saját szavaimmal kommunikálni vele.Érdekes, hogy hiba egy jó beszélgetés családtaggal, ismerőssel, nem érzem azt a felemelő meghatódottságot és erőt, vigaszt, amit az Istennel való beszélgetés során érzek.

Az imáim meghallgatásra találnak, persze sokszor nem rögtön azonnal, hanem a megfelelő időben.Van amikor nem történik semmi, de észrevételeim szerint az is az érdekemben van.

2016. júl. 18. 21:39
 6/10 anonim válasza:

Szerintem is Isten lehet a dologban, az Ő közelsége feleslegessé tesz bármit, de megold mindent.

Annak a válaszolónak, aki szerint az önszuggessziónak nincs köze Istenhez: gondolom nem vagy hívő, viszont ez még nem indok arra, hogy Istent egy ősz, szakállas csodatevőnek képzeld a felhőkben. :P

2016. júl. 18. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen! ebben száz százalékig biztos lehetsz, hogy Isten szól hozzád, és az angyalok által, nézz utána az angyalok nevének, és melyiknek mi a feladata, hívjad kérjed őket, mert csak akkor avatkoznak bele az életetbe a kéred őket, minden meghallanak, mindent megtesznek, nindentől függetlenül ha megkéred őket hgigyed el
2016. júl. 18. 22:27
 8/10 Missi_Key ***** válasza:

ha hiszel benne miért írtad kérdésnek?

ha kérdés akkor meg miért csak hívők válaszoljanak?

2016. júl. 19. 01:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2016. júl. 19. 10:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Istenben jó dolog hinni, nagyon helyes, hogy így teszel. Nem véletlenül ilyen "népszerű" a vallás. Igenis jól esik, ha hiszem, hogy van ott fent egy pozitív, jó hatalom.
2016. okt. 13. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!