Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi történik ilyenkor egy...

Mi történik ilyenkor egy vízöntő lánnyal?

Figyelt kérdés

Megismertem egy (tökéletesen vízöntő) lányt, akivel barátság, kölcsönös vonzalom alakult ki, majd intimitás. Egyikőnk sem volt független akkor, de amint ez megváltozott, szóval akár tovább is fejlődhetett volna köztünk a dolog, a lány valami zavaros "magyarázattal" időt kért, azóta se híre-se hamva. A helyzetet elfogadom, csak kérdések maradtak:

- ilyenkor mi történik egy tipikus vízöntőben?

- elfogadom, hogy partnerként nem látott bennem valamit, de ilyenkor a több éves barátság is egy csapásra félre van téve?

- valóban egy csapásra elmúlik a szenvedély, vagy ez csak racionális érvekkel alátámasztott érzelemelfolytás?

- miért nem ad magyarázatot, miért jatszik inkább süketnémát?

Leírjátok, hogy mi vezérelt Benneteket, ha már csináltatok ilyet?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2016. júl. 15. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Hat no comment de mondjuk elkepzelheto.. En neten hagytam ott egy embert ugyanigy 3 eves kapcsplolat utan lolllll
2016. júl. 15. 15:33
 2/3 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de szerintem nem jöttél be neki.Aztán már kellemetlennek érezte a kapcsolatot hogy tudta te többet szeretnél.Vagy csak nem akart megbántani és a szemedbe mondani hogy bocs de nem kellesz.De tutira nem azért mert vízöntő :D
2016. júl. 16. 00:38
 3/3 anonim válasza:
Vízöntővel járok, kicsit több mint 9 hónapja, állandóan veszekedünk. És ugye nagyobb veszekedések után játsza a durcit meg levegőnek néz, de pár nap után mindig kibékülünk. :D 14/l (halak)
2016. aug. 1. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!