Előre bocsánat az általánosításért: az Oroszlán férfiak vonzódnak a Vízöntő nőkhöz?
Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 16:43
1/9 anonim válasza:
Ha csak az asztrológiát nézed az nagyon nagy gond.
Egyébként a volt férjem oroszlán volt, minden horoszkópi jellemzés ráillet. Ki nem állta a nővéremet aki vízöntő, aki szintén minden horoszkópi jellemzés illet rá. Kölcsönösen utálták egymást, és nem is csináltak ebből titkot.
2/9 openyoureye válasza:
Szerintem csak azok vonzódnak, mások nem. ez azért van mert a horoszkópizáció magas intellektusú degenerációt igényel, így az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulások elkerülhetetlenül magával hordozzák a beteljesedés igényének vágyát, ami a kiteljesedés egy különleges, egyedi formája, melynek különlegessége a meg nem értett harmonizáció ellenplóusának megerősödésével és ratifikálásának akceptálásával és ennek igényével jár.
3/9 anonim válasza:
szerintem az oroszlánok az őzikékre mennek
4/9 anonim válasza:
nem vonzódnak, láttam már többször ilyen párost
5/9 anonim válasza:
A horoszkóp szerint az oroszlán az egyetlen csillagjegy amely minden csillagjeggyel kijön.
Valószínűleg nem lesz a barátja a vízöntőnek de elviseli.
7/9 Tom Benko válasza:
Ki az a degenerált, aki a XXI. században még foglalkozik asztrológiával?!
8/9 anonim válasza:
Nekem a keresztanyám, az egyik nagyanyám és a mostoha apám is vízöntő... nehezen lehet őket kibírni és állandóan besértődnek (mind a hármójukra igaz). Ha rám hallgatsz akkor előbb alaposan ismerd meg a kiválasztott nőszemélyt. És a kérdésre válaszolva, nem lehet így a csillagjegyek alapján behatárolni a vonzódást. Az embertől függ, hogy kit választ.(a példát csak figyelmeztetés képpen írtam le)
9/9 anonim válasza:
"A horoszkóp szerint az oroszlán az egyetlen csillagjegy amely minden csillagjeggyel kijön. "
Velem nem, én nehezen viselem el őket.
De a családban például van Oroszlán-vízöntő páros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!