Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Titeket nem idegesítenek a...

Titeket nem idegesítenek a vízöntők?

Figyelt kérdés

Különbnek hiszik magukat, nézzetek meg pár vízöntő forumot, annyira idegesító, ahogy különlegesnek gondolják magukat és azt hiszik ők vannak a legkevesebben de annál különlegesebbek. Hát szerintem nem ők vannak a legkevesebben, mert körül vagyok véve velük és mind idegesítő.

Náluk jobban csak az oroszlánt utálom, nagyon nagyképűek és arrogánsak.

2016. jún. 28. 21:38
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
32%

Sajnos a vízöntők már csak ilyenek:)

Az egyik osztálytársam a kiránduláson okoskodott és bizonygatta, hogy mennyire különleges. Hát eléggé különleges volt az után is, hogy leöntöttem az ágy tetejéről egy 1 literes citromos ásvány vízzel:D

De viccet félretéve kérdezz meg egy vízöntőt, hogy miért érzi magát különlegesnek :)

Talán őr tud segíteni:)

én ikrek vagyok:)

És te, kérdező, te mi vagy?

Lehet, hogy a válaszod a csillagjegyedben van.

Lehet, hogy ezért látod őket idegesítőnek:)

2016. jún. 28. 21:55
 2/27 anonim ***** válasza:
75%
Tesóm vízöntő, de ilyeneket, amiket írtál, tőle még nem hallottam. Bár így se túl szoros közöttünk a kapcsolat. Én meg amúgy oroszlán vagyok. xd
2016. jún. 28. 21:55
 3/27 anonim ***** válasza:
*őt
2016. jún. 28. 21:56
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

"nézzetek meg pár vízöntő forumot"

1-et sem láttam. Linkelsz ?

2016. jún. 28. 22:00
 5/27 anonim ***** válasza:
64%
Kicsi csillagom vízöntő vagyok igen, különlegesebb mint mások és imádom az oroszlánokat!!!
2016. jún. 28. 22:20
 6/27 Eszter76 válasza:
82%

Olyanokkal vagy körülvéve, akikkel feladatod van... vagyis nem véletlen, hogy vízöntőkkel, és valószínűleg nem véletlen, hogy ez zavar. Gondolkozz el ezen - és próbáld megoldani. :-)

Nekem a fiam vízöntő - különleges, és imádom. :-) Én ikrek vagyok.

Te mi vagy? Lehet, hogy ott kellene kezdeni a válasz keresését...

2016. jún. 28. 22:45
 7/27 anonim ***** válasza:
75%
Az biztos.. a volt barátom tipikus vizöntő, és akkora nagy egoja volt-a semmire-, hogy mar engem tulszarnyalt( nem vagyok nagykepu ettol fuggetlenul csak képbe vagyok magammal kapcsolatban) Azt hitte mindenki kezet csokol neki, nem győztem minden egyes alkalommal letördelni a szarvait mert túlzásba vitte a lelkem... Másokra meg nem volt tekintettel....
2016. jún. 28. 23:01
 8/27 anonim ***** válasza:
45%

De, engem is. Egyszer, amikor kisgyerek voltam (kb. 6-7 éves talán), az anyám egy pillanatra otthagyott a pláza közepén, hogy várjam meg, erre jött két idősebb srác, és kb. egy pohárnyi vizet öntött rám. Rohadt xar élmény volt, az biztos.

Szerencsére én nem oroszlán vagyok, hanem ember, így rendelkezek racionális gondolkozási képességekkel és önreflexióval (igaz, sok embertársam nem él velük), bár a születési dátumom alapján egyes holdkórosok az "oroszlán" jelzőt aggatják rám. Éppen emiatt a következő a javaslatom: fogd a horoszkópos újságodat, csavard fel henger alakba, és dugd fel szépen oda, ahova a legragyogóbb világosság se hatol be.

2016. jún. 28. 23:10
 9/27 anonim ***** válasza:
79%
Kikérem magamnak az oroszlánok nevében. Én oroszlán vagyok, és nem vagyok se nagyképű, se arrogáns.
2016. jún. 28. 23:10
 10/27 anonim ***** válasza:

De igen, nagyon is!

Főleg, ha az emeletről a nyakamba...

2016. jún. 29. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!