Titeket nem idegesítenek a vízöntők?
Különbnek hiszik magukat, nézzetek meg pár vízöntő forumot, annyira idegesító, ahogy különlegesnek gondolják magukat és azt hiszik ők vannak a legkevesebben de annál különlegesebbek. Hát szerintem nem ők vannak a legkevesebben, mert körül vagyok véve velük és mind idegesítő.
Náluk jobban csak az oroszlánt utálom, nagyon nagyképűek és arrogánsak.
Sajnos a vízöntők már csak ilyenek:)
Az egyik osztálytársam a kiránduláson okoskodott és bizonygatta, hogy mennyire különleges. Hát eléggé különleges volt az után is, hogy leöntöttem az ágy tetejéről egy 1 literes citromos ásvány vízzel:D
De viccet félretéve kérdezz meg egy vízöntőt, hogy miért érzi magát különlegesnek :)
Talán őr tud segíteni:)
én ikrek vagyok:)
És te, kérdező, te mi vagy?
Lehet, hogy a válaszod a csillagjegyedben van.
Lehet, hogy ezért látod őket idegesítőnek:)
"nézzetek meg pár vízöntő forumot"
1-et sem láttam. Linkelsz ?
Olyanokkal vagy körülvéve, akikkel feladatod van... vagyis nem véletlen, hogy vízöntőkkel, és valószínűleg nem véletlen, hogy ez zavar. Gondolkozz el ezen - és próbáld megoldani. :-)
Nekem a fiam vízöntő - különleges, és imádom. :-) Én ikrek vagyok.
Te mi vagy? Lehet, hogy ott kellene kezdeni a válasz keresését...
De, engem is. Egyszer, amikor kisgyerek voltam (kb. 6-7 éves talán), az anyám egy pillanatra otthagyott a pláza közepén, hogy várjam meg, erre jött két idősebb srác, és kb. egy pohárnyi vizet öntött rám. Rohadt xar élmény volt, az biztos.
Szerencsére én nem oroszlán vagyok, hanem ember, így rendelkezek racionális gondolkozási képességekkel és önreflexióval (igaz, sok embertársam nem él velük), bár a születési dátumom alapján egyes holdkórosok az "oroszlán" jelzőt aggatják rám. Éppen emiatt a következő a javaslatom: fogd a horoszkópos újságodat, csavard fel henger alakba, és dugd fel szépen oda, ahova a legragyogóbb világosság se hatol be.
De igen, nagyon is!
Főleg, ha az emeletről a nyakamba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!