Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Titeket nem idegesítenek a...

Titeket nem idegesítenek a vízöntők?

Figyelt kérdés

Különbnek hiszik magukat, nézzetek meg pár vízöntő forumot, annyira idegesító, ahogy különlegesnek gondolják magukat és azt hiszik ők vannak a legkevesebben de annál különlegesebbek. Hát szerintem nem ők vannak a legkevesebben, mert körül vagyok véve velük és mind idegesítő.

Náluk jobban csak az oroszlánt utálom, nagyon nagyképűek és arrogánsak.

2016. jún. 28. 21:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Egy hiba van itt. Pl én vízöntő vagyok. Nem tartom sokra magamat. De mégis úgy érzem hogy többet érek mint a sok bukott diák mert még sohasem buktam. De mégis vannak nálam jobb tanulok akikét tisztelek és róluk én magam állitom hogy ők többek nálam.

És ti horoszkopósok minket vásári majmoknak néztek, mert mit írnak egyes oldalak. Hol az egész neveltetés kérdése. Más hogy egyesek a neten nőltek fel és sokat hisznek magukrol legyen az akármilyen csillagjegy.

Mindenki egyedi. De 2 főszerep van az életbe amik a horoszkopók is írnak.

A vezető és a követő. Bármelyik lehetsz csillagjegytől független, csak az a kérdés hogy mit teszel.

2016. jún. 29. 09:47
 12/27 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán nem . Évek óta egy vízöntő a legjobb barátnőm. by: Mérleg :*
2016. jún. 29. 11:37
 13/27 anonim ***** válasza:
Én nem a horoszkóp alapján ítélem meg az embereket. De a nagynéném vízöntő és tényleg különbnek hiszi magát nagy a pofája és keveri a szart. Van egy másik ismerősöm aki szintén vízöntő de ő se normális. Veszekedek vele annyit tud mondani hogy neki van igaza. Egyébként amit az oroszlánokról mondasz van benne valami.:D
2016. jún. 29. 11:40
 14/27 anonim válasza:
#1 de akkor most már te is víz öntő vagy, ugye tudod?
2016. jún. 30. 14:47
 15/27 anonim ***** válasza:
A csillagjegyedtől nem vagy okosabb vagy hülyébb
2016. jún. 30. 22:14
 16/27 anonim ***** válasza:
A vizonto ferfiakat utalom, de a nokkel jol kijovok.
2016. júl. 1. 00:26
 17/27 Bendei200102 válasza:
Érdekes én is vízöntő vagyok és egy kicsit én is ilyen vagyok xdd viszont! én tudom is magamról hogy ezt hiszem bár ettől még azt is tudom hogy én is ugyanolyan vagyok mint a többi ember :D meg ugyanúgy jófej vagyok másokkal ahogy ők velem
2016. júl. 1. 20:53
 18/27 anonim ***** válasza:
Attól hogy máskor születtél még nem vagy több vagy kevesebb nem értem ezt az "én külömb vagyok" dumát lehet hogy valaki skorpio és g"ci bunko aztán lehet hogy egy vízöntő meg kedves.
2016. júl. 2. 07:42
 19/27 anonim válasza:
Én special vízöntő vagyok, igaz, hogy szín 5ös tanuló, de nem hiszem magamról azt, hogy én fingtam a passzátszelet és 10 percre utána feltaláltam a spanyolviaszt. kikérném minden normális vízöntő nevében, hogy mindenhol csak rosszat írnak rólunk. nem tudom hogy mielőtt azok, akik ilyet írnak megszülettek, hol tudtak maguknak születési dátumot választani, de nekem így jött össze. egyébként egy csomó más vízöntő ismerősöm van, és mindenki bírja őket is, engem is. ezek a horoszkópok szerintem nem sokat jelentenek.
2016. júl. 5. 20:21
 20/27 Mcgalagony17 ***** válasza:

Nagyon jól kijövök a Vízöntőkkel, szerintem páratlan a humoruk és lazábbak, mint sok csillagjegy szülötte. Egyik legjobb barátom ebbe a jegybe tartozik. Igaz, Kos vagyok, szóval leírás szerint esélyes, hogy jól kijöjjek velük. :))

22/N

2016. júl. 17. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!