Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Erdekes Déjá vu erzes. Mi...

Erdekes Déjá vu erzes. Mi volt ez?

Figyelt kérdés

Mindig is volt rengeteg Déjà vu-m. Tenyleg, egeszen kiskorom ota, szoval sosem vettem tulzottan komolyan nem erintett meg annyira.. Viszont kb. Fél éve nyaralni voltam, Afrikában, egy gyönyörűséges szállodában.

Ott, egyetlen Déjà vu-m volt, de az olyan amilyet meg soha nem tapasztaltam. Nem csak az a tipikus "Ohh ez mar megtortent" erzes tort ram.. Hanem ahogy alltam es hatraneztem.. Hirtelen olyan szintu Déjà vu-m lett, hogy konkretan ijeszto volt de nagyon,mert nagyon bennem volt az az erzes, es mintha egy masik enem lett vol a.. el is szedultem aztan a foldon ulve probaltam feldolgozni, lefagytam.. Nagyon megerintett. Ez miert volt? Mi volt ez? Miert itt volt ilyen merteku?

2016. máj. 21. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
A déja vu egy agyi jelfeldolgozási zavar. Lehet, hogy emellé még leesett a vérnyomásod, vagy ilyesmi, ezért történt ez.
2016. máj. 21. 18:02
 2/6 anonim válasza:
93%
Hiszel a lélekvándorlásban? Lehet, hogy előző énednek nagy szerepet töltött be életében az a hely. Persze ha nem, akkor vedd úgy hogy nem válaszoltam.
2016. máj. 21. 19:17
 3/6 Fish1 ***** válasza:
100%

2 dologra tudok gondolni. Vagy az, amit az előttem válaszoló írt, vagy a következő:

mielőtt megszületünk, betekintést nyerünk az elkövetkezendő földi életünk bizonyos pillanataiba. A deja vu olyankor van, amikor homályosan, érzések szintjén emlékszel arra a pillanatra, amit láttál születésed előtt. Ez általában azt jelzi, hogy jó úton, az előre eltervezett úton jársz.

2016. máj. 21. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Déjà vu az agyban kétszer ugyanaz az információ feldolgozás, csak az egyik érzékszerv lassabban továbbítja az agynak az adott információt valamilyen oknál fogva és az agyad kétszer dolgozza fel ugyanazt az infót. A szédülés valami hirtelen vérnyomás vagy vércukor csökkenés lehet.
2016. máj. 21. 21:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen egyebkent hiszek a reinkarnacioban:)
2016. máj. 21. 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Én eddig két magyarázatot hallottam deja vu-re. egyik:nem már megtörtént ez a dolog, hanem te már ezt láttad korábban, mármint, hogy előre láttad csak most ugrott be. másik: az életednek arra a csomópontjára jutottál ahol már korábban jártál.
2016. máj. 21. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!