Erdekes Déjá vu erzes. Mi volt ez?
Mindig is volt rengeteg Déjà vu-m. Tenyleg, egeszen kiskorom ota, szoval sosem vettem tulzottan komolyan nem erintett meg annyira.. Viszont kb. Fél éve nyaralni voltam, Afrikában, egy gyönyörűséges szállodában.
Ott, egyetlen Déjà vu-m volt, de az olyan amilyet meg soha nem tapasztaltam. Nem csak az a tipikus "Ohh ez mar megtortent" erzes tort ram.. Hanem ahogy alltam es hatraneztem.. Hirtelen olyan szintu Déjà vu-m lett, hogy konkretan ijeszto volt de nagyon,mert nagyon bennem volt az az erzes, es mintha egy masik enem lett vol a.. el is szedultem aztan a foldon ulve probaltam feldolgozni, lefagytam.. Nagyon megerintett. Ez miert volt? Mi volt ez? Miert itt volt ilyen merteku?
2 dologra tudok gondolni. Vagy az, amit az előttem válaszoló írt, vagy a következő:
mielőtt megszületünk, betekintést nyerünk az elkövetkezendő földi életünk bizonyos pillanataiba. A deja vu olyankor van, amikor homályosan, érzések szintjén emlékszel arra a pillanatra, amit láttál születésed előtt. Ez általában azt jelzi, hogy jó úton, az előre eltervezett úton jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!