Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érdekes érzés a szerelem, igaz? Alább írom.
A szerelem öl,butít és nyomorba dönt..:)
Ez is mennyire így van..ha tényleg igazán szeretsz valakit elengeded,ha neki úgy a jobb....
Együtt érzek veled.
Igen. Ez a szerelem igazi.
Tökéletesen megértelek. Nálam 5 évvel ezelőtt történt, amikor szerelmes lettem egy lányba. Tartott 6 hónapig a kapcsolat, majd hirtelen megszakadt különböző okok miatt.
A sors úgy hozta, hogy kb. egy hónapja ismét beszélünk egymással 5 év után. Sikerült megbeszélni az egykori okokat, helyre került minden. Közben rájöttem, hogy semmi nem változott. ahogy szerintem ő is.
Én négy évig voltam együtt egy lánnyal; aztán végülis úgy érezte, mégsem egy irányba megy a jövőnk és jobb lenne még most szakítani.
Igazából próbálok ismerkedni, de valahol legbelül attól rettegek, hogy már senkit nem fogok tudni így szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!