El tudtam volna kerülni a karmámat?
Ha igen, annak is ára lett volna? Mi?
Szóval anno 16 éves koromban volt egy felsőbb sugallatom megérzésem vagy hogyan is nevezzem, hogy el kéne menni otthonról. Ez akkor történt mikor apám átment elviselhetetlenbe. Csak sajnos otthon maradtam, gondolva azt hogy csak 2 év és 18 vagyok és addig valahogy kibírom és akkor úgy is elköltözöm. (Igaz ez csak 20 évesen történt meg végül.) Igen ám csak az ember személyisége ebben a korban alakul ki, de ezt akkor nem tudtam vagy nem gondoltam bele. Jobb lett volna tán ha a megérzésemre hallgatok és inkább állami nevelésbe megyek 16 évesen? Mert apám folyamatos lelki terrorja miatt előbb kényszerbeteg majd közvetve más lelki betegségem is lett. Amúgy minden adott lett volna hogy állami nevelésbe kerüljek, mivel 60 nm-en laktunk egy tér alatt 6-an két szülőmmel és 3 testvéremmel. Nem volt egy egészséges életkörnyezet. Most ezen agyalok hogy ronthattam el ennyire az életemet...
Egyébként ilyen felsőbb sugallatom megérzésem csak kétszer volt az életemben 16 évesen mint említettem majd még egy 23 évesen. Utólag nézve mindkettő fordulópont lehetett volna vagy jobb kilátásokkal való élet ha hallgatok rá és nem adom meg magamat a karmának és sorsnak ami ellen ugyan harcoltam (pl. apámmal szemben is) de jobban belegondolva pont ez volt a sodródás... Az is jó kérdés, honnan jött a sugallat, felsőbb énemtől lehet? Miért nem hallgattam rá? És akkor talán nem lett volna ilyen pokolian rossz életem...A két megérzésem miatt okolom magam hogy talán lett volna szabad akaratom jobb életet kialakítani magamnak...Mert belegondolva az életem nagy vonalakban mostanáig egy csúszda lefelé... Nem tudom hogyan tudnék megindulni felfelé...
Más a helyemben vajon hallgatott volna a a megérzéseire?
Vagy van olyan karmikusan nehéz élet hogy megérzés ide megérzés oda olyan erővel csap le a karma hogy úgysem lehet mit tenni? Nem tudom, hogy magamat okoljam-e vagy higgyek inkább az eleve elrendelésben...
Másoknak is van ilyen sugallatszerű megérzései az életükben? Vajon hányadrészük hallgat rá?
A kérdés értelmetlen.
Ha hiszel a karmában, akkor nem hiheted hogy el tudod kerülni.
A szőke nős vicc jut rólad az eszembe:
"
Két szőke nő beszélget:
- Képzeld, beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamara!
- De hát az rengeteg pénzbe kerül.
- Na és? Egyszer élünk..."
:-)
- Vagy van Karma és akkor az elkerülhetetlen,
- vagy pedig nincs és akkor nincs mit elkerülni.
Értelmezhetetlen kérdés.
Karma veled van, nem tudod elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!