Hogyan dolgozzam le az apámmal való rossz karmámat?
Figyelt kérdés
Úgy érzem elfogyott az erőm, nem megy. Tönkre tette a gyerekkoromat, sokszor megalázott (szavakkal), meg kellene neki bocsájtanom, de nem megy. Ő sohasem hibás, mindig csak én. Sokszor nem is érti amit mondok neki. Az a baj, hogy már képtelen vagyok párkapcsolatra, szeretem a magányt. Mit csináljak?2012. dec. 10. 18:04
1/7 anonim válasza:
Szükséged lesz hozzá egy méretes körömcsipeszhez.
2/7 anonim válasza:
Szerinted mi az összefüggés az apád és párkapcsolatod között? Természetesen nem kell szeretned azokért a dolgokért amit tett, csak annyi a dolgod, hogy ne gyűlöld, az elég lesz, erre lehetsz képes. Innentől a többi az ő karmája, de téged nincs mi megkössön. Ha ő szeretetet ad, akkor kaphat, ha nem ért meg, őt sem fogják megérteni. Ennyi.
3/7 anonim válasza:
Neked is azt javasolnám hogy kezdj el terápiázni. Azért hogy felnőtt korod elején le tudd tenni azokat a terheket, amit apád rád pakolt. Ha ezt nem teszed meg akkor tudat alatt olyan férfiakat fogsz magadnak találni mint amilyen apád volt és nem leszel boldog.
A Diád vagy a Brandon Bays féle Belső utazás kiváló technika.
http://www.youtube.com/watch?v=7fRx31rNGvs
http://www.youtube.com/watch?v=e2Jg7Fu_LxQ
ha írsz privit lehet hogy bővebbet is tudok mondani...
4/7 anonim válasza:
De ha nincs pénzed terápiás technikákat tanulni akkor figyeld meg hogy apáddal kapcsolatban milyen érzelmek jönnek elő: Ha düh akkor fogj egy párnát és képzeld azt hogy az a párna az apád és üsd és szidd mint a lovat, mindig úgy ahogy kijön belőled (de vigyázz hogy mások ne hallhassák főleg a szomszéd ne!) Aztán a düh alatt ott lesz a keserűség és ha az előjött akkor pedig sírj ahogy a csövön kifér. Eközben is ajánlott csúnyákat mondani ami csak kijön belőled. Ha sokat csinálod, már menni fog a megbocsátás is. :)))
5/7 anonim válasza:
Először is hány éves vagy? Van e külön szobád?
Tudod azért szereted a magányt, mert talán eleged van a morgásokból.
De nagyon nehéz tanácsot adni, ha a feltett kérdésemre még nem válaszoltál.--Tehát?
6/7 anonim válasza:
Van akinek nincs is apja. Annak még rosszabb.
7/7 anonim válasza:
Tudod 6/ ne gondold azt hogy akinek nincs apja annak még rosszabb-- őrülj annak hogy nincs apád mint sem egy rossz apád lenne-- nekem mindkettőben részem volt-- aztán inkább az apátlanságot választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!