Kárpótolja a gyermekemet a sors vagy a karma a magányért, amit mellettem kell átélnie?
Az egyedüllét nem magány!
Ha foglalkozol, játszol, kirándulsz lányoddal, nem érzi magányosnak magát.
Rajtad áll, hogy ne legyen egyedül, akkor nem lesz magányos, ha veled van.
Semmi sem véletlen, és mint már írta előttem egy válaszoló, nem véletlen hozzád született a lányod. És ez a helyzet sem véletlen, mert mindketten sokat tanulhattok belőle.
Viszont szerintem ne rágódj ezen a magány dolgon, mert rengeteg energiát felemészt, amit pozitív dolgokra is fordíthatnál.
A befordulás szintén nem jó dolog, mert negatív. A negatív érzelmek pedig negatív dolgokat vonzanak az életedbe. Lásd meg mindenben az apró pozitívumot is! Később ez majd összeáll egy nagy pozitívvá, és már automatikusan fog működni a dolog, és jó dolgok fognak történni veletek.
A lányod nehezményezi egyébként, hogy egyedül van, vagy nincs barátja, akivel találkozhat?
Neked vannak barátaid vagy ismerőseid? Ha hozzád nem akarnak menni, beszéljetek meg máshol találkozót, aztán idővel lehet majd egymáshoz járkálni.
Ilyen nincs.
Neki most ezt kell tapasztalnia.
Nincsenek véletlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!