Soros Györgyre miért nem hat a karma?
Mindenki tudja, miből gazdagodott meg és milyen felforgató tevékenységet végez.
Mennyi időt kell még várni hogy visszakapja mindazt a rosszat amit okozott ez a lelkiismeretlen, gátlástalan gazember?
"Köszönöm a színvonalas hozzászólást"
Egy picivel színvonalasabb mint a kérdésed.
De még fejlődhetsz. ( Bár kicsi az esély...)
"Mit is vártam egy aluliskolázott összeesküvés-elmélet hívőtől,mint egy újabb személyeskedő megnyilvánulást?! :D
Magatokat égetitek ezzel,és legtöbbször emiatt váltok komolytalanná..."
Igen, te így kijelented hogy aluliskolázott vagyok, gratulálok okoskám.
Te nem tudsz értelmezni egy kiba*ott kérdést, nem vagy képes válaszolni, hanem ideböfögsz valamit, aminek semmi köze a kérdéshez és még én vagyok az aluliskolázott? :D
Ez jó.A te fajtád erre maszturbál általában, hogy mindenkit, aki negatív kontextusban említ bizonyos "érinthetetlen személyeket", azonnal letámadja, nevetségessé teszi.Sok emberrel találkoztam már a te fajtádból és vitánál mindig ugyanaz a menet, kivétel nélkül."Antiszemita" és "összeesküvés elmélet".Csak ezeket kell benyögni és kész, a vita le van rendezve.Amit a te fajtád mond az mind a szent igazság, amit az "aluliskolázottak" mondanak, az mind összeesküvés-elmélet.Sok, nálam sokkal okosabb ember megtárgyalta már Soros György tevékenységét, interjút is készítettek vele, ahol elmondta, hogy mi volt a szerepe anno még a táborokban, meg még sorolhatnám.De tökmindegy, belinkelhetném én Soros György beismerő vallomását, a te fajtád szerint, az is csak összeesküvés-elmélet lenne.
Milyen érdekes, más ember tudott válaszolni privátban, normálisan a feltett kérdésre, te meg nem, mindössze azért jöttél hogy kötekedj, tehát kettőnk közül nem én vagyok az aluliskolázott.Úgyhogy ha nem vagy képes egyszerű, a kérdésre konkrét választ adó mondatot írni, akkor szerintem nem vagyunk egy szinten.
Köszönöm szépen a normális választ, kedves utolsó!
Ennyi, ilyen egy értelmes ember, aki tud korrekten válaszolni, nem pedig kötekedni akar.
Mellesleg a karmára visszatérve, kedves utolsó, szerintem úgy lenne igazságosabb a világ, ha instant karma lenne, tehát mindenkire, aki rosszat tesz embertársával, pár másodperc, vagy pár perc múlva hasson is vissza a karma.De most Soros helyett pl.Obamát is felhozhattam volna, jajj bocsánat őt nem, mert ő egy szent ember és akárki akármi rosszat terjeszt róla, az összeesküvés elmélet :D
"Gondolom a kérdező a (cool)túra fellegvárába járt iskolába,azért tud ilyen "igényesen kifejező" semmiről sem szóló, személyeskedő monológokba belevágni.Az a lényeg,hogy az indulataid (főleg a trágár kifejezések) és a vállalhatatlan primitív viselkedés árulkodik rólad,kedves kérdező... :D
UI:Ne égesd tovább magad,mert senki se kíváncsi a nyavalygásodra."
Látom nem bírod ki, hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó.
Tudod, a te fajtáddal én így szoktam beszélni, de ez egyáltalán nem tükrözi, hogy én milyen ember vagyok.
Te égeted magad, meg az összes többi, aki kötekedni jön ide, nem pedig válaszolni.
De játsszad tovább a sértődős kis óvodást, abban a hitben, hogy neked van igazad, mert hiszen én ki a fa* vagyok, hogy nem tetszik nekem az hogy te most nem adsz normális választ.
TUDSZ ADNI NORMÁLIS VÁLASZT?VÁLASZOLJ!!
NEM TUDSZ ADNI NORMÁLIS VÁLASZT?NE IS SZÓLJ INKÁBB HOZZÁ, MERT CSAK SAJÁT MAGADAT ÉGETED.
OLYAN NEHÉZ EZT FELFOGNI?
21:41-esre válaszolva: ha jól emlékszem, a karma irodalma szerint a jelen élet cselekedeteinek karmikus hatása leginkább a következő életben, életekben jelentkezik. De olyanra is emlékszem, hogy mintha mostanában, valamiért, felgyorsult volna a karma működése.
Egyébként honnan tudhatjuk, hogy Soros nem szenvedi már most is cselekedeteinek gyümölcsét? Lehet, hogy már súlyos beteg, lehet, hogy a szeretteivel való kapcsolata megsínyli jellemét. Számomra nem annyira kedvenc olvasmányos Soros, hogy ezeket tudnám róla.
Ne bántsátok a kérdezőt, megsütötte a fejét a nap.
Kérdező dőlj le egy kicsit egy árnyékos szobában és igyál sok folyadékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!