Soros Györgyre miért nem hat a karma?
Mindenki tudja, miből gazdagodott meg és milyen felforgató tevékenységet végez.
Mennyi időt kell még várni hogy visszakapja mindazt a rosszat amit okozott ez a lelkiismeretlen, gátlástalan gazember?
20.00
Mikor tanult az Orbán Viktor az USA-ban?
17-es, igaz, nem tudhatjuk milyen a kapcsolata a családjával.Lehet hogy már most visszahat rá, ezt csak ő tudhatja.
Viszont annak semmi értelme, ha a karma csak egy másik életében hat rá, mert ő akkor nem fogja tudni hogy miért kapja ezt a sok rosszat és emiatt ő vissza fogja majd adni másoknak, amit ő kapott.S ez egy ördögi kör, amiből sosem tud kiszabadulni.
Mert sajnos sokan így gondolkodnak."Ha engem eleget bántottak, akkor jogom van visszadni másoknak a sok szenvedést."Csak nem azoknak adja akitől kapja, hanem teljesen ártatlan embereknek.
22-es, írod, Mert sajnos sokan így gondolkodnak."Ha engem eleget bántottak, akkor jogom van visszaadni másoknak a sok szenvedést."
A karma nem a sokak gondolkodásmódja szerint működik, feltéve, hogy működik. Amit te írsz, az sokkal inkább a "szemet szemért, fogat fogért" elvhez hasonlít, ami nem éppen karma, hanem ószövetségi törvény.
A karma célja nem büntetés, a karma egy érzelem, sőt igazságérzet nélküli ok-okozati mechanizmus, aminek a hatásidejét nem ismerjük.
23-as válaszolónak csak gratulálni tudok a válaszához, ezzel nem akarom bántani a kérdezőt, még véletlenül sem, de a válaszoló nagyon jól megfogalmazta, és elmagyarázta. Igen így működik a karma.
A kérdezőnek csak annyit válaszolnék, hogy nem kell csodálkozni, ha ilyen "beszólásokat" kapsz, ugyanis ezek a trollok azért jönnek ide hogy szórakozzanak és kigúnyoljanak. Ha okos vagy, és értelmes, /már pedig az vagy/ soha ne reagálj nekik egy szót sem! a múltkor 13 oldalon keresztül vívtam két agyalágyulttal,/igaz, megérte/ mert a végén már csak szapulni tudtak, pedig egyetlen egy rossz jelzőt nem írtam rájuk, és nem voltam vulgáris, de ők annál inkább, tehát már csak egy mondatot tudtak a végére kinyomni magukból. Ergo: a válaszolók közt gondolom különbséget tudsz tenni, lehet hogy olyan is válaszol aki nem hisz benne, de tisztességesen felel a kérdésedre! fogadd meg a tanácsom, a fikázóknak ne válaszolj!!!
Köszönöm 23-as, ment a zöld kéz!
24-es:Totálisan igazad van, nem is kéne válaszolnom, mert egyeseken látszik hogy csak erre mennek.Nem fogok reagálni sem, megkérdezem amit akarok, aztán azokkal foglalkozom csak akik normális választ adnak.
De ha visszanézed, láthatod, most is különbséget tettem a normális válaszadók és a kötekedők között.
Köszönöm neked is a választ és az emberséget!!Neked is ment a zöld!
Lehet, hogy õ is egy természet fölötti lény. Egy külön faj, mint te.
De ezt az én fajtám nem értheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!