Létezik olyan, hogy valaki megérzi egy ismerőse lelki fájdalmát? Ez mit jelenthet?
Vagy egyik, vagy másik, vagy talán is-is!
De én inkább az elsőre szavazok!
Én egy vadidegenre vagyok rákapcsolva. Ne jó, annyira azért nem vad (bár... hmmm (: ) de idegen. Mikor depis volt pl. én is depis voltam. Most tudom, hogy boldog, bár én most nem vagyok az. De mondjuk úgy, elvagyok. Ő is inkább elégedett. Mikor álmatlanság gyötör, tudom, hogy őt is, vagy az ő álmatlansága tart ébren, vagy épp az enyém nyugtalanítja őt.
Aki tud rá magyarázatot, velem is megoszthatja.
7-es vagyok, a teszt szerint INFP, úgy gondolod tehát ez közrejátszhat benne? Más szerint empata vagyok, ami teszt alapján szintén igaz rám. Én már nem tudom mit higgyek :/
A kérdező azt említi akkor is hatással van rá (vagy így általánosan az illetőre) az ismerőse, mikor nincs jelen. Ez fura! Az általános megérzéseimen kívül rám például utólag visszatekintve, egész életem során hatással volt egy illető, csakhogy én nem ismertem ezt az embert, mégis bő két évtized mélypontjait összevetve az életünkben, szinte mindenhol párhuzamokat lehet vonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!