Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hányszor kell még leszületnem...

Hányszor kell még leszületnem a földre ha ez az első életem és 17 év alatt sok fájdalmat és félelmet éltem meg és alig tettem jo dolgokat eddig?

Figyelt kérdés
Annyit kideritettem szakemberrel mert érdekelt a dolog hogy ez az első életem vagy pedig a sokadik azt mondta amig transállapotban voltam utána hogy ez az első életem itt a földön és sok rengeteg dokgot kell még felfedeznem beteljesitenem. De mennyiszer kell még itt lennem hogy fejlődjek sokat? Hány életet szerintetek?

2015. aug. 18. 16:12
 1/8 Amarok Tonrar ***** válasza:
80%
Most akkor az első vagy a sokadik? Az első biztosan nem. Nincs konkrét szám, hogy mennyit. Te magad írtad, hogy semmit nem oldottál meg eddig. Tehát még sokat, ha így haladsz.
2015. aug. 18. 16:23
 2/8 Legoman ***** válasza:
84%

Ennek nincs konkrét száma.

Annyiszor kell még leszületned a Földre, ameddig meg nem tanulod és tapasztalod mindazt, ami szükséges.

Tőled függ, hogy mennyiszer fogsz még leszületni. :)

2015. aug. 18. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Komoly "szakembernél" voltál! "Jelenleg" senkinek nem az első a mostani élete. Hülyített csak. Vigyázni kell ezekkel, mert sok a csaló!!!!!!!
2015. aug. 18. 17:13
 4/8 Duenna ***** válasza:
5%
Azért születünk le, hogy a fájdalmakat, és a félelmeket leküzdjük, megküzdjünk azokkal a problémákkal, amelyek az utunkba kerülnek, és minél több jó, pozitív dolgot csináljunk! Addig fogsz leszületni újra és újra, amíg minden problémáddal meg nem küzdesz, ami az új életedben is felmerül! Tehát igyekezz minél hamarabb, és minél jobban, minél pozitívabban megoldani a felmerülő problémákat, annál könnyebb lesz az életed, ebben az életedben!
2015. aug. 18. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
Ha kicsit gondolkodsz, rájössz, hogy becsaptak. Az emberi lélek fejlődik minden testet öltés alkalmával. A tapasztalat viszi közelebb a szellemi ösvényhez, ahogy felfedezi magában az igényt, hogy megismerje az elmúlt életeit, és cselekedeteivel megpróbálja befolyásolni a következőket. HA tegyük fel az első életed lenne, egy nagyon primitív ember lennél, mindenfajta spirituális tudatosság nélkül. Valószínűleg valamilyen primitív törzs tagjaként. Ha már felmerül benned pár kérdés a szellemi élettel kapcsolatban, az elég sok előzetes tapasztalatot igényel, azaz nem lehet az első életed az, amiben egy ilyen kérdést felteszel.
2015. aug. 18. 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem ez a 734. életem.... szted? :D (nem vicc egyébként tényleg ezt a választ kaptam, amikor megkérdeztem magam ilyen félálom állapotban....már nem voltam teljesen magamnál, úgyhogy tuti, "fentről" jött)
2015. aug. 23. 04:01
 7/8 anonim válasza:
A primitív törzsek legalább nem teszik tönkre a környezetet, de a civizáltak, igen... ennyit a tudatosságról
2016. aug. 9. 15:56
 8/8 anonim válasza:
vigyázzatok aki nem vizsgázik le 5500 élet alatt az visszakerül a teremtőbe! komolyan
2016. nov. 30. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!