Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért érezhetem ezt?

Miért érezhetem ezt?

Figyelt kérdés
Amikor meghallok régi slágereket, sőt rock dalokat a régi korokból, nézek magyar filmeket, képeket, akkor elvágyódásérzés van bennem. Annyira beleképzelem magam, mintha ott lennék. Hosszú időt képes vagyok eltölteni ilyen képek előtt, illetve újra megnézni a filmeket. A síráshoz közel állok ekkor, pedig csak 1982-ben születtem, de nem érzem jól magam a jelen korban.
2016. okt. 28. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Engem konkrétan az 50-es évek amerikai kisvárosaival kapcsolatban fog el ez az érzés, de nagyon erősen. Ha könyvben olvasok az akkori, ottani életről, vagy filmben látom. Mellette nagyon sok country zenét hallgatok, és úgy érzem, teljesen tudok is azonosulni vele, pedig életemben nem jártam az USA-ban és Budapesten nőttem fel, még csak nem is vidéken.

Talán egy előző életünkben ott és akkor éltünk... :)

2016. okt. 28. 15:38
 2/3 anonim válasza:
38%
Én néha a középkorban érzem magam. Egy paraszt vagyok, és parasztokkal vagyok körülvéve. Mindenki sötét, és buta. Vályog házakban lakunk, aminek a falát lószarral szarral tapasztjuk össze, aki megbetegszik az meghal. Minden nap keményen dolgozunk, és kilátástalan a jövőnk, de mi azt se tudjuk mi az a jövő. 8 gyerekem van, abból 3 halva született. Tanácstalanságot érzek, egyfolytában, csak Istenhez tudok fohászkodni. Bárcsak ott lennék!
2016. okt. 28. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy valami segíthet rajtad, sajnos más megoldás nincs. Sokáig gondolkoztam lenn-e más mód, esetleg valmi kezelés, gyógyszer vagy terápia, de eddigi tapasztalatom alapján és a széles szakirodalomban nem fordul elő más megoldás. Sajnos nincs más, csak ez az egy valami, hiába próbálkoznál ezzel-azzal, még a papírzsepi sem jó. Csak az időutazás. Vissza krll menni a múltba 40-60 évet és ott megleled amire vágysz.
2016. okt. 29. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!