Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Kiskoromban szerintetek ezek...

Kiskoromban szerintetek ezek előző életbeli "emlékek" voltak? (Bővebben lent) 23/F

Figyelt kérdés

Tisztán emlékszem a gyerekkoromra. Egészen kicsi korom óta (kb 3-5 éves korom óta) rettegtem attól, hogy a családomból valakit elveszítek. Főleg édesanyámat féltettem, pedig mondhatni semmilyen "jel" nem volt arra, hogy elveszíthetek valakit a családomból, mindenki makk egészséges volt a környezetemben.

Én mégis rettegtem attól hogy egyedül maradok, rettegtem a magánytól, volt úgy hogy sírva aludtam el, sokszor olyan is volt hogy felmentem a fölöttünk lévő erdőbe sírni. Az erdő, a napfény, a csend valamilyen szinten megnyugtatott.

Aztán ez egy idő után (kb 7 éves koromtól) feledésbe merült ez az érzés, többé már nem féltem ettől, de viszont mind a mai napig tisztán emlékszem milyen rossz volt ez az érzés gyerekkoromban.

Hiszek a reinkarnációban. Szerintetek ennek az érzésnek lehetett köze az előző életemhez? Lehet hogy előző életemben elveszítettem a családomat és egyedül maradtam?

2016. okt. 26. 21:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
A semmiben hinni mégis jobb mint,hogy b*romságokban
2016. okt. 27. 21:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi az oka annak hogy atveresnek gondolod?
2016. okt. 28. 00:39
 13/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
biztos csalodott az emberekben, es istent kevesebbre tartja mint az embereket...
2016. okt. 28. 03:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves szkeptikusok! Azt gondolom, hogy mindenkinek joga van abban hinni, vagy nem hinni, amiben akar. Én megértem, hogy ti nem hisztek, nem is akarlak meggyőzni benneteket a saját hitemről, és ugyanezt várnám el a másik oldalról is. Felhívnám a figyelmet, hogy ez itt az Ezotéria témakör, és azoknak szól, akiket ez a téma érdekel. Ebben a témában is van egy csomó olyan kérdés, amiben én pl. nem hiszek, pl. a mágia, vagy az UFO észlelések. Nem megyek oda, hogy kéretlenül osszam az észt és leszóljam azokat, akik ebben hisznek. Az ő dolguk. Javaslom, ti is inkább olyan témákban jeleskedjetek, ahol van érdemi mondandótok, mert nem nehéz belátni, hogy annak, amit itt műveltek, az égvilágon semmi értelme nincs, nem fogtok meggyőzni senkit az igazatokról, az egész megmaradt frusztrált beszólogatás szintjén. Szerintem akik hisznek a reinkarnációban, nem okoznak ezzel senkinek kárt, egyszerűen csak szeretnénk megvitatni a tapasztalatainkat, véleményünket azokkal, akik hasonlóan látják a dolgokat.

Rettenetesen idegesítő kerülgetni a szkeptikus válaszokat, nem ezért vagyunk itt. Beszélgetni szeretnénk. Ez kb. olyan, mintha elmennék táncolni, és lecövekelnétek a táncparkett közepén, kerülgetni kellene benneteket. Lehet, hogy mi "hívők" ostobák és naivak vagyunk, még ezt is elfogadom. De legalább nem vagyunk tapintatlanok és nem akarjuk rákényszeríteni a véleményünket senkire. Tisztelem a racionalitást, de ha bunkóság társul hozzá, azt már kevésbé... az IQ mellett az EQ is számít ám az életben...

Kérdezőnek:

Én egy reinkarnációs utazás során tapasztaltam meg, hogy egy korábban megmagyarázhatatlan, irracionális félelmem egy korábbi élet élményéből táplálkozott, szóval szerintem nagyon is lehetséges.

2016. okt. 28. 11:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Lehetséges, néhány nappal ezelőtt volt ilyen tapasztalatom:)
2016. okt. 29. 13:30
 16/16 anonim ***** válasza:
14-es válaszoló! végre valaki tisztességesen megírta már a szkeptikusoknak, a véleményét. Igen, én is egyetértek vele, írjanak természetesen joguk van hozzás, és ahhoz is hogy szkeptikusak legyenek az ezotériához, de ahhoz nincs, hogy mocskolódjanak, mert már egy mónikasóóót fölöz sokszor ami itt megy, nem azért jön erre az oldalra az ember, hogy ezt lássa, és lemocskolják úton-útfélen! REMÉLEM ELOLVASSA A VÁLASZODAT melyet köszönök a magam nevében is!!!/ A MODERÁTOR!!!
2016. okt. 30. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!