Kiskoromban szerintetek ezek előző életbeli "emlékek" voltak? (Bővebben lent) 23/F
Tisztán emlékszem a gyerekkoromra. Egészen kicsi korom óta (kb 3-5 éves korom óta) rettegtem attól, hogy a családomból valakit elveszítek. Főleg édesanyámat féltettem, pedig mondhatni semmilyen "jel" nem volt arra, hogy elveszíthetek valakit a családomból, mindenki makk egészséges volt a környezetemben.
Én mégis rettegtem attól hogy egyedül maradok, rettegtem a magánytól, volt úgy hogy sírva aludtam el, sokszor olyan is volt hogy felmentem a fölöttünk lévő erdőbe sírni. Az erdő, a napfény, a csend valamilyen szinten megnyugtatott.
Aztán ez egy idő után (kb 7 éves koromtól) feledésbe merült ez az érzés, többé már nem féltem ettől, de viszont mind a mai napig tisztán emlékszem milyen rossz volt ez az érzés gyerekkoromban.
Hiszek a reinkarnációban. Szerintetek ennek az érzésnek lehetett köze az előző életemhez? Lehet hogy előző életemben elveszítettem a családomat és egyedül maradtam?
Üdv!
Nem volt előző életed, mert a reinkarnáció kamu.
Senki sem tudja bizonyítani, hogy a reinkarnáció kamu, vagy létező dolog.
Ha szabad tanácsot adni: próbálkozz a meditációval. Ha módodban áll, olyan vezetővel, akiben megbízol.
#1 #8
ti miben hisztek? semmiben?
a semmi nem tul jo szerintem...
#6 #7
ha hegyen volt teljesen szokvanyos ez a kifejezes
de sokan ha helytelenul is de a mogottunk helyett is hasznaljak (haz hata mogott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!