Azt, hogy mivé születek majd újjá, azt el tudom dönteni? (Ha egyáltalán ilyen létezik)
Mivel a világegyetemben az intelligens élet formája humanoid, így humanoid formát fogsz ölteni.
Az emberek nem tudnak állat testekbe inkarnálódni, egyrészt mert lehetetlen, másrészt a két energia mely kitölti a testet, nem ugyan onnan származik.
Mivel van egy élet ciklus, mely a tanulásról, tapasztalásról így, így addig maradsz egy adott bolygón, ameddig amit szerettél volna és a lelked kellően fejlődött tőle, meg tanultad.
Aztán választasz a lelked fejlettségi szintjéhez egy másik bolygót és ott születsz le, vagy vannak más lehetőségek is, de iszonyat sok tapasztalás lehetséges.
Nem csak itt a Földön van ilyen szintű élet.
Aki viszont troll választ ad, az csak magát minősíti, amihez előre gratulálok!
#2 Ne már, te bejártad az univerzumot? 😏
"az intelligens élet formája humanoid, így humanoid formát fogsz ölteni."
Ilyet csak egy hülye ember tud mondani
"két energia mely kitölti a testet, nem ugyan onnan származik."
Ez meg mit jelent? Az energiádnak vagy tudom is én minek humanoid formája van? 😨 Tudod te egyáltalán mi is az az energia? 😩 [link]
"Mivel van egy élet ciklus, mely a tanulásról, tapasztalásról így, így addig maradsz egy adott bolygón, ameddig amit szerettél"
Szóval, ha akarom átugrok egy másik bolygóra? Ezt jó tudni. Neked szerintem nem élet ciklusod van, hanem havi. 😃
Természetesen!
Az újjászületés rejtett kivánságműsor!
Akik nyomorognak, azért teszik, mert nem akartak dollár-milliomosok lenni.
.
Ha tanulsz, következő életedben még okos is lehetsz.
Genetikai kétszínűség, omg :'D Neked inkább a tudomány témakörben a helyed, előbb nem ártana tisztába tenned egy-két fogalmat...
Amúgy kérdező, ez nem így működik, hogy eldöntöm, mivé születek újjá, ez attól függ, hol tartasz a fejlődésben. És valóban, az állatok sokkal intelligensebbek néhány embernél (pl a genetikailag kétszínű (lol) embereknél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!