Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Mikor kisebb voltam (4-10 éves) sokszor beugrott egy kép. Eléggé emlékszerű volt. Egy sárgás, régi szoba sarkában egy kislány ült és sírt, előtte pedig egy férfi állt. Hogy ki volt ő, nem tudom, mert csak a lábait láttam. Mintha a nyolcvanas években lennék. Nagyon élethű volt és beleéltem magam. Ez bizonyos szövegektől vagy illatoktól jött elő. Miközben néztem a jelenetet, kirázott a hideg és gombóc volt a torkomban. Bár nem láttam, tudtam, hogy verték a kislányt. Nem hasonlított rám, de mintha én lettem volna. Ez pár percig tartott, aztán vége lett. Ilyen témájú könyvet vagy filmet még csak nem is találtam. De olyan volt, mintha már meg éltem volna ezt. Mi lehet?2016. szept. 4. 13:38
2/3 anonim válasza:
Gyermeki fantázia, jóember. Könnyen előfordulhat, hogy még csak nem is emlékszel rá, hogy láttál ilyen filmet, vagy úgy nézted hogy nem figyeltél oda rá, ennek következtében nem is emlékszel rá, de a tudatalattidba beágyazódott és később a fantáziád segítségével ez felszínre jött. Vagy lehet hogy kifogtak apuka bélyeggyűjteményéből a legütősebbiket.
3/3 anonim válasza:
Hát, ez a reinkarnáció és karma -kategóriában van, szóval szerintem te is érzed azt , hogy lehet ez egy valós emlék akár előző életedből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!