Van itt valaki, aki ért valamennyire a reinkarnációhoz és tud segíteni?
Figyelt kérdés
Nagyon összezavart egy tavalyi (valószínűleg reinkarnációs) álom, ami azóta ugyanolyan élességgel villog a fejemben, néha megbújik, néha előtör és akkor nagyon erős érzéseket vált ki belőlem. Jó lenne valakivel beszélni, aki ilyennel foglalkozik, vagy élt át ilyet, a környezetem nem hisz nekem, vagy nem érdekli őket. Látó és terapeuta még nem fogad, mert 17 vagyok (már csak fél évig), de nem tudok tovább várni, kétségbe vagyok esve, már egy éve tartogatom magamban.Aki tud és szeretne segíteni, annak privátban fogok írni. Előre is köszönöm!2016. aug. 6. 23:06
2/4 anonim válasza:
Ha a reinkarnáció valóban létezne,nem kellene még enni,járni,beszélni tanulni sem,és tudnánk beszélni temérdek nyelvet,szakmát,stb.
Van viszont egy hihetetlenül nagy kapacitású elménk,amely rögzít minden észlelt információt,amit értünk,vagy nem.(Kínaiak,más idegen népek beszédét a villamoson,vonatban,arcokat,tájakat,stb.)Ezeket az információkat felhasználja tudatalattink álmainkban,fantáziajátékainkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!