A horoszkópot játékos időtöltésnél többnek tekintőknek: a horoszkóp tanulmányozása segítette-e valamennyire az emberismeretük fejlesztését?
Tehát, adva van Aladár. Aladárt megismered többé-kevésbé, majd megérdeklődöd a születésnapját, megtudod a csillagjegyét, és nagyjából - esetleg elég jól, vagy szuperül - illik rá az adott csillagjegy leírása.
Vagy, adva van Béla. Megismered többé-kevésbé, és ez alapján mondanod kell egy csillagjegyet, amelybe tartozik. Sikerül? Nem sikerül? Legtöbbször igen? Néha igen?
Köszönöm a válaszokat, bár nem azoktól jöttek, akiket a kérdéssel megcéloztam. (Nem kell megmenteni, hogy értsem meg, hogy nincs értelme, ha szerintem sincsen; ténylegesen olyanok válaszára vártam volna, akik biztosítják az ezotéria rovat létjogosultságát "a fiúm kakas évébe rákos bika én meg nem, és akkor most összedől-e a világ?". Arra számítottam, hogy a "Legtöbbször igen" választ fogják választani, erre sajnos jól nem mondott senki semmit.
De ment a handsup, kösz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!