Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Tudnátok ajánlani nekem egy...

Tudnátok ajánlani nekem egy látót, aki nem az ecserin vette az oklevelét, (vagy mindegy is) de hasznos, és előző életekkel, karmával foglalkozik? Fontos, hogy nem hipnózisban!

Figyelt kérdés
Annyira összekavarodtak a dolgaim, hogy kell egy kis iránymutatás, voltam pszichológusnál meg drámakörben is, de nem segített, hátha jobban megértem mi a baj...

2016. aug. 2. 10:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Ilyen nem létezik
2016. aug. 2. 11:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Az is elég ha elhiteti velem, hogy lát, csak adjon valami tanácsot :)
2016. aug. 2. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Én látok.
2016. aug. 2. 11:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez megnevettetett :)
2016. aug. 2. 13:44
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Karma asztrológus? Vagy családállítás? Facebook.on van egy aztrológus csoport. Meg kell adnod a pontos születési idődet (óra perc is) és helyszínt. Ha szerencséd van, önzetlenül segítenek néhány percen, órán belül. De valaki csak jó tanáccsal is hozzájárul egy komment erejéig. Próbáld meg.
2016. aug. 2. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Mennyire kellenek pontos időadatok? Pár perc tévedés esetén (pl. mert nem volt pontos az óra) félrevezető lesz a jóslás vagy belefér mert hasonlóak a világon a hasonló időben születettek sorsa (pl. egypetéjű ikrek)? Ha időpontot kell megadni akkor ezek szerint az időzónák hatással vannak az ember sorsára? Vagy átszámolják? Átszámolás esetén az UTC vagy a GMT időt használják?

A helyszín megadásánál mit kell megadni? Elég a város vagy kell pontos cím? Esetleg gps koordináta? Kell-e a tengerszint feletti magasság a meghatározáshoz?

2016. aug. 9. 00:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Drámakörben? A látónak és a drámakörnek mi köze egymáshoz? A drámakör hogyan tudta volna megoldani a problémáidat?
2017. jan. 28. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!