Tudnátok ajánlani nekem egy látót, aki nem az ecserin vette az oklevelét, (vagy mindegy is) de hasznos, és előző életekkel, karmával foglalkozik? Fontos, hogy nem hipnózisban!
Figyelt kérdés
Annyira összekavarodtak a dolgaim, hogy kell egy kis iránymutatás, voltam pszichológusnál meg drámakörben is, de nem segített, hátha jobban megértem mi a baj...2016. aug. 2. 10:59
2/7 A kérdező kommentje:
Az is elég ha elhiteti velem, hogy lát, csak adjon valami tanácsot :)
2016. aug. 2. 11:14
4/7 A kérdező kommentje:
Ez megnevettetett :)
2016. aug. 2. 13:44
5/7 anonim válasza:
Karma asztrológus? Vagy családállítás? Facebook.on van egy aztrológus csoport. Meg kell adnod a pontos születési idődet (óra perc is) és helyszínt. Ha szerencséd van, önzetlenül segítenek néhány percen, órán belül. De valaki csak jó tanáccsal is hozzájárul egy komment erejéig. Próbáld meg.
6/7 anonim válasza:
Mennyire kellenek pontos időadatok? Pár perc tévedés esetén (pl. mert nem volt pontos az óra) félrevezető lesz a jóslás vagy belefér mert hasonlóak a világon a hasonló időben születettek sorsa (pl. egypetéjű ikrek)? Ha időpontot kell megadni akkor ezek szerint az időzónák hatással vannak az ember sorsára? Vagy átszámolják? Átszámolás esetén az UTC vagy a GMT időt használják?
A helyszín megadásánál mit kell megadni? Elég a város vagy kell pontos cím? Esetleg gps koordináta? Kell-e a tengerszint feletti magasság a meghatározáshoz?
7/7 anonim válasza:
Drámakörben? A látónak és a drámakörnek mi köze egymáshoz? A drámakör hogyan tudta volna megoldani a problémáidat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!