Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Tudtok Kecskeméten olcsó, de...

Tudtok Kecskeméten olcsó, de hatékony reiki mestert, akinél elvégezve a reki 1-et képes lennék energia adásra magamnak és másoknak is?

Figyelt kérdés
kevesebb mint 7500 Ft

2016. júl. 11. 09:13
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ők élnek-dolgoznak Kecskeméten. Először kérj az általad választott mestertől egy személyes találkozási lehetőséget, mielőtt a tanfolyamra bejelentkezel. Amennyiben úgy érzed, hogy személyesben nem igazán szimpatikus a számodra, választhatsz nyugodtan magadnak másik mestert is, az esetben majd egy másik időpontban, de a választott mester által tartott tanfolyamra fogsz bejelentkezni.

Fontos a személyes szimpátia, a kettőtök közötti összhang.

A tanfolyam díját nem a mester határozza meg, azzal őneki a központ felé el kell számolnia, és még csalni sem tud vele, mivel a tanfolyam elvégzéséről a nevedre szóló oklevelet a központ készíti el.

2016. júl. 11. 09:52
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

"olcsó, de hatékony"

Ez bizony logikai bukfenc, a jó munkát mindig tisztességesen(!) meg kell fizetni!

.

"energia adásra magamnak"

Ezt hogy érted?

Kiáramoltatod magadból az energiát, majd vissza és ezzel nő?

2016. júl. 11. 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Ha sóher vagy és eleve nem akarsz sem energiát, sem pénzt bele fektetni a reiki megtanulásába, akkor bele se kezdj. 7500 Ft az kb a 6 órás gyorstalpaló kurzus és még ennél is kevesebbet adnál egy életre szóló tudásért és képességért? Így előre jelzem: csalódni fogsz az ilyen 1 napos kurzussal. Sok minden hasznosat nem fogsz tanulni.

Inkább kezdj el gyűjtögetni és tanulj valódi reikit egy tradicionális mestertől.

2016. júl. 12. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért a pénzért az alaptudást, és a képességet kapod meg.

De ahogy írtam is, a mestert neked kell megválasztanod, belső ráérzésed alapján, mert ettől kezdve a kapcsolat tulajdonképpen egy életre szól kettőtök között. És attól kezdve bármikor, bármilyen kérdésed lesz, valahogy automatikusan mindig csak hozzá fogsz fordulni, az ő válaszában fogsz bízni.

A többi tudás, a tapasztalat, az rajtad áll, gyakorlás, és belső indíttatás által.

2016. júl. 12. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyébként ők, akiknek a listáját felraktam a linken, a valódi, ősi tradícionális reikit oktatják. Én is azt végeztem (III. mester vagyok), nem is ajánlanék mást. Igaz, hogy én másik szomszédos megyében végeztem, de a RAI vonal, Usui mester vonala, bátran fordulhatsz hozzájuk az ország bármely részén.
2016. júl. 12. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!