Melyik a LEGOLCSÓBB minőségi ENERGIAITAL?
Wattra szavazok.:)
De ha kiszámolod a monster se sokkal drágább
Watt 250ml
Monster meg 500ml
És mitől lesz amúgy egy energiaital minőségi?
Nagyobb a marketing költségvetése?
Az Adrenalin szerintem ihatatlan, abszolút Kobra-kategória. Kár értük, mert a chipsadó előtt a kedvenceim voltak.
Mondjuk szerintem a Watt is rossz, a Bombát meg nem is lehet energiaitalnak hívni, hiszen 32 helyett 15mg koffein van benne deciliterenként, a kólában meg 11.
Miután az összes olcsóbb, vállalható rivális kikopott a piacról (Adrenalin mellett a Real Madrid és a Hungarian Energy Drink voltak jók), marad a Hell. Nem egy nagy szám, de tisztességes és át lehet szokni az ízére.
"Mondjuk szerintem a Watt is rossz, a Bombát meg nem is lehet energiaitalnak hívni, hiszen 32 helyett 15mg koffein van benne deciliterenként, a kólában meg 11."
Hibás érvelés, mert az energiaital a cukortól energiaital. A koffein nem ad energiát, az csak egy stimuláns.
Ez meg feleslegesen pedantikus és a valóságtól elrugaszkodott szőrszálhasogatás.
Ha a cukortól az, akkor a menzatea, a kóla és a nagyon hígra főzött tejbegríz is "energiaital".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!