Melyik a LEGOLCSÓBB minőségi ENERGIAITAL?
Figyelt kérdés
Én az Adrenalinra gondoltam. Viszonylag olcsó a Bomba is és a Watt is. De melyik a legolcsóbb??? Jah, és légyszi nem kérek a "Kobra" , és társai féle hulladék-energiaitalokból.2016. jún. 7. 03:29
21/25 A kérdező kommentje:
Én nem sértettem meg senkit,nem "barmoztam" nem "marháztam" le senkit, azért mert más a véleménye. normálisan elmagyaráztam, hogy mit gondolok, ha nem értetek velem egyet nem kell megsérteni a másikat. Én is most szidhatnám azokat akik engem ócsárolnak, de NEM, én nem vagyok ilyen ember. Nézzenek magukba azok, akik a másikat a nézetbeli eltérések miatt megsértik. Én így gondolom, vakali pedig másképp, ez még nem ok a sértegetésre.
2016. jún. 9. 12:39
22/25 Trevor. válasza:
Lidl-is X-act. 32mg/100ml koffein és az íze is teljesen jó. Adrenalin és Bomba bullshit a maga 15mg-jával, Watt finom, de nem tudom, abban mennyi koffein van.
Viszont 2-3 csésze kávé még mindig többet ér ezeknél a löttyöknél.
23/25 A kérdező kommentje:
Trevor. : Köszi a választ.
2016. jún. 10. 19:48
24/25 anonim válasza:
A Lidl X-act, a Tesco Spark, az Adrenalin, meg a Watt ha akciós 99Ft. Ezek amik jók és olcsók.
Többiek.
Minőség alatt általában az ízét értik, mert van ami olyan, mintha mosogatólevet akarna inni az ember. Ettől függetlenül a többi se különb összetevő szempontból, de ha már isszuk akkor legalább finom is legyen, ne trágyalé.
25/25 A kérdező kommentje:
#24: Kösz a választ.
2016. jún. 12. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!