Ha meghalok és reinkarnálódni szeretnék akkor az úgy is lesz, vagy nem én döntök?
Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 12:28
21/22 anonim válasza:
Jó kérdés ! Aki azt mondja magáról , hogy tud rá válaszolni az hazudik. Én nem vagyok hazudós,így sajnos nem is tudok rá válaszolni.
22/22 anonim válasza:
Reinkarnáció létezik. Személy szerint én azért vagyok ebben olyan biztos, mert felismerek embereket az előző életeimből. Olyanokat, akikkel ebben az életben tutira nem találkoztam még.
Folyamatosan mindenki körbe-körbe bolyong élet és halál, majd újra élet és halál között, egészen addig, amíg meg nem tanuljuk a saját leckéinket. Szóval még akarni sem nagyon kell :) Ez az Élet rendje, alapértelmezésben visszajövünk. Aki pedig már nagyon-de-nagyon sokat dolgozott önmagán és mindent megtanult, nos, ő is visszatérhet önkéntesként :)
A Lélektervünket mi magunk írjuk, még a születésünk előtt. Pontosan megtervezhetjük, hogy mit szeretnénk megtapasztalni a földi létben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!