Ha meghalok és reinkarnálódni szeretnék akkor az úgy is lesz, vagy nem én döntök?
Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 12:28
11/22 anonim válasza:
én hiszek a reinkarnációban. utolsó válaszoló, az összes tudásod nem marad meg, csak a személyiséged. például én teljesen más személyiség vagyok mint a szüleim vagy körülöttem bárki, és biztos hogy nem azért mert ilyennek neveltek, mert kb pont az ellenkezőre neveltek, és ezt senkitől sem örökölhettem mert tudtommal nincs a családban olyan személyiségű ember mint én. úgyhogy szerintem a halál után reinkarnálódunk. vagy valakinek van más ötlete erre hogy miért más a személyiségem?
12/22 OneEntity válasza:
Az életed nagy részére nem emlékszel, csak a nagyobb jelentőségű dolgok maradnak meg hosszú távon. Első pár évédre pedig abszolút nem emlékszel, de ha leitatlak 8 deci vodkával, akármit csinálhatok veled, akkor sem fogsz emlékezni semmire sem.
13/22 OneEntity válasza:
Kérdező,
igen, reinkarnálódhatsz ha akarsz, vagy folytathatod más létezési szinten tovább.
14/22 anonim válasza:
A 8-as válasza miatt elhiszem, hogy a magyarok tényleg Isten kiválasztott népe.
15/22 anonim válasza:
Kedves kérdező. Egyáltalán nincs reinkarnáció. Ha valaki meghal, akkor vagy a mennybe kerül, vagy a pokolba. Azt, hogy te hova szeretnél kerülni, még ebben az életben eldöntheted. Jézus teérted is szenvedett a kereszten. Fogadd be Őt a szívedbe, és térj meg.
16/22 anonim válasza:
15-ösnek, csak úgy megsugom neked, hogy a Biblia, az eredeti ami 30 evangéliumra épült és nem a mostani ami csak 4-re, hemzseg a reinkarnációtól. Jézus írásainak 70% erről, a tudat fejlődésről és a lélekvándorlásról szól. Csak ugye a zsinatok folyamán ezeket a részeket kivágták. Pesten az egyik nagy könyvtárban van ezekből a részekből jó néhány kivonat, persze csak a teologiával foglalkozok férhetnek hozzá, na meg latinul van.
17/22 anonim válasza:
A kérdés egyébként hülyeség. Nem kívánságműsor. Amíg nem éred el a legfelső célt, addig mindig újra kell születned, ez az örök körforgás, a reinkarnáció törvénye/útja. Vannak persze megszakítások, pihenők, de a fejlődés és a változás örök. Ebben a pokol mennyország dologban se hiszek. Az egész egy piramis! Indulunk a legaljáról, a legrosszabb helyről, ezt nevezhetjük pokolnak is, de nincs értelme elnevezni, csak egy szint. Megszületünk, bizonyítunk és halálunkkor érdemeinknek megfelelő helyre, remélhetően magasabbra mint ahonnan indultunk kerülünk. Majd megint egy inkarnáció, még egy vagy több lépcső és így tovább. A csúcson van a mennyország, a nirvana, samadhi oda kell sok sok inkarnáción át eljutni.
18/22 anonim válasza:
19/22 anonim válasza:
Figyelj, reinkarnáció egy nagyon gonosz hazugság. Egyik válasziro jol megfogalmazta előttem: vagy van mennyország és pokol vagy van reinkarnáció vagy semmi nincs (vagy pontosabban az ismeretlen mindenki szamara). Ha hiszel abban hogy van reinkarnació és tegyük fel hogy valójában van Menny (legfelsőbb világ) és van pokol (legalsóbb világ) akkor nagyon megszivod. Ugy fogsz kikerülni a testedből hogy mikor megáll a szived és megáll a vérkeringés a testedben a sötét szellemvilág képviselője a halál fogja meg a lelkedet/szellemedet és viszi le a pokolba. Ez lehet hogy kőkorszaki de ha a kőkorszakban volt pokol, akkor most miért ne lenne? a 3.dik verzio az hogy senki semmit nem tud erről. Akkor hol keressed az igazságot? a válasz az hogy ha van Isten akkor Istennek a józanság Istenének kell lennie,(máskulomben nem lenne méltó az imádatra) : az igazságot a legjózanabb modon közli az emberekkel: a történelmi tényeken keresztül. A történelemben keresd a választ az igazságra, mert ott kell lennie. De akkor Buddha, Mohamed vagy Jézus az igazság? előbbiek gomba mérgezésben (történelmi tény) és egy barlangban (történelmi tény) halt meg mig Jézus a kereszten (történelmi tény). A biblia beszámol arról hogy Jézus feltámadt 3 nappal a kereszthalála után (történelmi tény). Ilyet senki másról nem irnak! Tehát ezek a történelmünk, közös múltunk kitörölhetetlen részét képezik. Amugy a biblia nem igaz? emberek irták nem Isten? Ha egy műholdat az emberek tudnak a fold koruli palyan tartani akkor Isten miért ne tudna egy embert vezetni annyira hogy leirassa vele a szavát? A másik meg hogy te meghalnál egy olyan dologért amit Te találtál ki? ha kitalálsz egy hazugságot vagy egy vallást és egész életedben hirdetnéd álnok modon ugy hogy te tudod csak hogy nem igaz amit hirdetsz mint igazságot és meghalnál érte? Nyilván nem. Jézus tanitványai 90 % ban vállalták a mártírhalált és nem tagadták meg a hitüket abban hogy igaz az hogy Jézus Krisztus feltámadt és ma is él hisz ő valójában az az Isten aki eljött a szeretett teremtményeiért meghalni hogy nekik megszerezze a kiutat a pokolbol! ezért higgy benne ma mert csak ez a feltétele hogy megkapd mindezt! Nincs reinkarnáció. Inkarnáció volt egyszer és többet nem lesz. Testé lett az Isten. Ugy tudod megtapasztalni hogy ő valóság ha szolsz hozzá és kéred hogy jelentse ki magát pl a körülményeken keresztül. Ő fog válaszolni! válaszd az életet és ne a halált! Sok sikert ! Kéringer Tamás
20/22 anonim válasza:
Nincs reinkarnáció. Jézus az út az igazság és az élet.
A reinkarnáció mese. Te is kitalálhatsz egyet mint pl. Mohamed és sok ezren is gyártottak meséket. Jézust igazolta az Atya és a tettei magukért beszélnek.
Igazság egy van, a hazugság megszámlálhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!