Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mielőtt leszületünk, mi...

Mielőtt leszületünk, mi válasszuk meg a szüleinket?

Figyelt kérdés

2016. máj. 1. 20:10
1 2 3 4
 21/32 szalaiga.bor ***** válasza:
A hozzászólóknak csak egy részét osztogattam...😈
2016. máj. 9. 06:54
 22/32 anonim ***** válasza:
26%

Te lehet,hogy leszületsz,de én MEGSZÜLETTEM.

Apám és anyám jóvoltából.Nem én választottam őket,hogyan is választhattam volna,amikor csak egy ondósejt voltam apám sok millió ondósejtje közül. :)

Ők választottak engem.

Nem tudtak rólam semmit,csak azt,hogy hasonló gyermeket szeretnének mint a nővérem és bátyám...

A lelkemet nem kaptam sehonnan,az kifejlődött bennem,ahogy (fel)nőttem.

Nem hiszek a reinkarnációban.Ha létezne,eleve tudnánk mindent az életről születésünktől fogva.Hisz megtapasztalhattuk korábban.Ami azt jelentené,hogy már csecsemőként felnőtt ésszel bírnánk.A gyermeki agy szinte üresen születik szerintem és ahogy fejlődik szép lassan telik meg mindenfélével.Bele is zavarodnánk egy-kettőre a sok előző életbeli hangoktól,tapasztalatoktól,emlékektől...:)De szerencsére ez nem eshet meg,mert minden információt az agyunk tárol.S csak erre az életszakaszra,ebben a testben.Ha meghaltunk,agy nélkül nem vándorol sehova a lélek (a szellemünk sem).Egyszerűen elpusztulunk és nincs tovább.Akár bármelyik állat.

Miért nem képesek ezt egyes emberek elfogadni? :)

Miért ringatják magukat mindenféle illúzióban,köztük a lélekvándorlás,vagy a vallásosoknak a feltámadás?:)

A kérdezőnek pedig azt üzenem,hogy lehetne egy kicsit alázatosabb.

Ő sem született "LE" semmiféle felsőbbrendű lénytől ide a földre közénk.

Ahelyett,hogy megköszönné a válaszokat,még ő van felháborodva és szidja azon hozzászólókat,akik nem értenek vele egyet.

Szép napot mindenkinek! :)

2016. máj. 9. 11:33
 23/32 A kérdező kommentje:
22-es! én elfogadom az érveidet, te nem hiszel ebben, rendben van! de a velem szembeni"kiosztásod" nem fogadom el!!! remélem korrekt voltam,nem vagyok, és nem leszek alázatos, mert nem vagyok senkinek, és semminek a szolgálja! remélem érted???
2016. máj. 9. 13:47
 24/32 A kérdező kommentje:
22-es! egyébként ha tudsz olvasni, és -pláne- szöveget is értelmezni, akkor láthatod, hogy senkit nem szidtam, a szidást én kaptam. de nem vitázom, mert nem vagy a vitapartnerem, és választ sem kérek!!!
2016. máj. 9. 16:55
 25/32 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

8-as válaszoló! Hálásan köszönöm a válaszodat,! ...ezek itt idióta mind egytől egyig, és nem is ezektől vártam választ, azért is nem reagálok az elmefogyatékosoknak!!! Még egyszer köszönöm hogy megtiszteltél!"

Így kell beszélni a kommentelőkről kedves kérdező?

Akik vették a fáradtságot és válaszoltak a hibbant kérdésedre!

A stílus maga az ember!

2016. máj. 9. 17:59
 26/32 A kérdező kommentje:
....hát igen, amilyen az ő stílusuk, olyan stílusban kaptáka választ, a normálisan válaszolóknak megköszöntem a választ! úgy látszik még mindig nem megy a szövegértelmezés! talán ne is erőltesd! a te stílusod viszont "kiváló"! gondolod te! de ez vajmi kevésbé érdekli az embereket.
2016. máj. 9. 18:05
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
Reménytelen eset vagy kérdező :)
2016. máj. 10. 08:34
 28/32 A kérdező kommentje:
...örülök, hogy végre megtaláltad a tükrödet!!!
2016. máj. 10. 09:39
 29/32 anonim válasza:
Én Poppert hallgattam erről a reinkarnációról, elég érdekes dolgokat mondott, és megfogalmazódott bennem egy olyan elmélet, miszerint mi választunk, igen. De a választás csak egy adott körben lehetséges. PL.: Ha az előző életemet méltatlanul, vagy hibákkal, bűnökkel éltem le, akkor bizony, csak rossz családok közül válogathatok, de kiválaszthatom akár azt is, hogy milyen testben akarok élni, mi lesz annak a testnek a jövője, hogyan fog élni, mit fog véghez vinni. Pontosan azért kell ezeket előre meghatározni, hogy az előző életben elkövetett hibákat, ki tudjuk javítani amihez megfelelő életút kell. Tehát nem mindegy milyen szülőkhöz, melyik testbe kerülök, ugyanis nyilván a szülőknek lehet több gyereke, ezért magát a testet is ki kell választani. Minden lélek, saját maga dönti el, hogy melyik lenne az a következő élet, amelyben többet tudna tanulni és fejlődni, és jót cselekedni.
2016. máj. 11. 13:03
 30/32 A kérdező kommentje:
29-es válaszoló! nagyon érdekes a válaszod, és nagyon tetszett, bővebben tudhatnék még erről valamit? köszönöm!!!
2016. máj. 11. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!