Te lehet,hogy leszületsz,de én MEGSZÜLETTEM.
Apám és anyám jóvoltából.Nem én választottam őket,hogyan is választhattam volna,amikor csak egy ondósejt voltam apám sok millió ondósejtje közül. :)
Ők választottak engem.
Nem tudtak rólam semmit,csak azt,hogy hasonló gyermeket szeretnének mint a nővérem és bátyám...
A lelkemet nem kaptam sehonnan,az kifejlődött bennem,ahogy (fel)nőttem.
Nem hiszek a reinkarnációban.Ha létezne,eleve tudnánk mindent az életről születésünktől fogva.Hisz megtapasztalhattuk korábban.Ami azt jelentené,hogy már csecsemőként felnőtt ésszel bírnánk.A gyermeki agy szinte üresen születik szerintem és ahogy fejlődik szép lassan telik meg mindenfélével.Bele is zavarodnánk egy-kettőre a sok előző életbeli hangoktól,tapasztalatoktól,emlékektől...:)De szerencsére ez nem eshet meg,mert minden információt az agyunk tárol.S csak erre az életszakaszra,ebben a testben.Ha meghaltunk,agy nélkül nem vándorol sehova a lélek (a szellemünk sem).Egyszerűen elpusztulunk és nincs tovább.Akár bármelyik állat.
Miért nem képesek ezt egyes emberek elfogadni? :)
Miért ringatják magukat mindenféle illúzióban,köztük a lélekvándorlás,vagy a vallásosoknak a feltámadás?:)
A kérdezőnek pedig azt üzenem,hogy lehetne egy kicsit alázatosabb.
Ő sem született "LE" semmiféle felsőbbrendű lénytől ide a földre közénk.
Ahelyett,hogy megköszönné a válaszokat,még ő van felháborodva és szidja azon hozzászólókat,akik nem értenek vele egyet.
Szép napot mindenkinek! :)
"A kérdező kommentje:
8-as válaszoló! Hálásan köszönöm a válaszodat,! ...ezek itt idióta mind egytől egyig, és nem is ezektől vártam választ, azért is nem reagálok az elmefogyatékosoknak!!! Még egyszer köszönöm hogy megtiszteltél!"
Így kell beszélni a kommentelőkről kedves kérdező?
Akik vették a fáradtságot és válaszoltak a hibbant kérdésedre!
A stílus maga az ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!