2/32 A kérdező kommentje:
szövegértelmezés nálad??? nulla!!!
2016. máj. 1. 20:51
4/32 anonim válasza:
Persze! - a sok hülye lélek kimondottan nyomorba akar leszületni!
A reinkarnáció nem kívánságműsor!
5/32 anonim válasza:
Vagy a szülőket személy szerint, vagy választasz egy génvariációt és akkor a legmegfelelőbbet. Ha jól emlékszem.
Minden tisztelet a szülőké!
6/32 Ozmium42 válasza:
Nem születünk le. Amikor a szüleink gyereket csinálnak, akkor egy hímivarsejt és egy petesejt egyesül. Az vagy, és onnantól vagy te. Előtte nem vagy.
7/32 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy igen. De ki az a marha lélek odaát, aki egy drogos züllött alak és könnyűvérű ribi a diszkó WC - jében való násza után úgy dönt, ő ennek a két derék embernek lesz a gyereke?
8/32 openyoureye válasza:
Fú, látom, tombol itt az értelem. És ezektől vársz válszt, kérdező. Hatból kettő még csak a kérdést sem tudta értelmezni, a másik kettőnek fogalma sincs a reinkarnáció lényegéről, van itt egy mindent tagadó aki már évek óta fújja minden kérdéshez, hogy nincs túlvilág és van még egy aki legalább megpróbált válaszolni, minden tiszteletem az övé. Amondó vagyok, hogy jobb ha máshol keresed a válaszokat, én ezt tanultam ezen az oldalon. Nem is vagyok egy jó ideje. Ja, még mielőtt elfelejtem a kérdésedre az én válaszom: Igen
9/32 A kérdező kommentje:
8-as válaszoló! Hálásan köszönöm a válaszodat,! ...ezek itt idióta mind egytől egyig, és nem is ezektől vártam választ, azért is nem reagálok az elmefogyatékosoknak!!! Még egyszer köszönöm hogy megtiszteltél!
2016. máj. 2. 18:57
10/32 anonim válasza:
A szüleinket a felajánlott lehetőségek közül (vagyis nem kopp szabad akarat) Te választod. Vagyis választási lehetőséged van, de bizonyos értelemben korlátolt. Minden részletesen le van írva Dr. Michael Newton lelkünk útja I., II., III. könyvekben, gyakorló hipnoterapeuta vitt vissza a létközbe emberek százait, és tapasztalatok alapján írta meg a könyvet. A I. könyv már teljeskörű, de a konkrét kérdésedre a válasz lehet, hogy a másik kettőben van, nem emlékszem pontosan. A könyv pdf-ben elérhető a neten. (torrentek, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!