Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mielőtt leszületünk, mi...

Mielőtt leszületünk, mi válasszuk meg a szüleinket?

Figyelt kérdés

2016. máj. 1. 20:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
79%

Akkor ez a Dr. Newton elárulhatná, hogy a mai 7+ milliárd embernek hogyan lehetett lelke a korábbi sokkal kevesebb testben, ugyanis a föld lakossága rohamosan nő.

Akkor nagyon sokaknak földönkívülieknek vagy állatoknak kellett lenniük korábbi életükben.

Amellett gondolom, aki a Dr. könyveit elolvassa és nem hiszi el csípőből, hovatovább bizonyítékok után kiált, az nagyon szégyellje magát?

2016. máj. 3. 13:58
 12/32 anonim ***** válasza:
77%

Ez a kérdés bennem is megfogalmazódott egy párszor, de sajnos ez olyan dolog hogy 100%-osan senki nem tud biztosat mondani, ez a téma örök homály mindenkinek:)

A személyes véleményem az, hogy nem.Ha megnézed, elég sok ember él nyomorban,vagy szüleit olyan családban amiben kínzás élni, és nem hiszem hogy bárki is ezt választaná. Van egy furcsa elméletem(tudom hogy hülyeség,de nekem ez tűnik logikusnak:D) miszerint olyan szülőket kapunk amilyet megérdemlünk.Ha az előző életünket úgy éltük le hogy jó dolgokat cselekedtünk, akkor a következő életünkben egy szerető családba kerülünk:)

2016. máj. 3. 17:12
 13/32 Ozmium42 ***** válasza:
10%
Ti, akik a reinkarnációban hisztek, nem hisztek a szabad akaratban? Nincs szabad döntése a család szülő tagjainak a tekintetben, hogy döntéseik nyomán milyen lesz a családi életük, hogyan alakul az életük? Már előre el van döntve, hogy melyik család lesz jó, és melyik lesz rossz, és ezt már lehet tudni az előtt, hogy "leszületsz"?
2016. máj. 3. 17:52
 14/32 anonim válasza:
86%
A könyvben az új lelkek teremtési folyamata is le van írva, illetve arra is választ ad, hogy miért vállalnak be a lelkek nehéz életeket.
2016. máj. 4. 09:35
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
14. És aki nem hiszi, járjon utána - mondhatnánk.
2016. máj. 4. 09:38
 16/32 Jedaiel válasza:
38%

A kérdésben szereplő leszületés már feltételezi a reinkarnációt, úgyhogy erről most nem beszélek, de minden hagyományban megtalálható.

Ami a szülők kiválasztását illeti, arra a válasz határozott igen. Leszületés elött elkészítünk egy olyan optimális élettervet, ami a lehető legjobban segíti fejlődésünket az adott inkarnáció során. Ha ehhez súlyos betegség és viszonylag korai halál kell, akkor természetesen azt is. De minden a szellemi vezetőnk és más lélek entitások felügyeletével és jóváhagyásával történik.

Nemcsak a szüleinket,de a testvéreinket és egyéb olyan embereket is kiválasztunk,akikkel fontos dolgaink lesznek az élet során.

2016. máj. 4. 09:54
 17/32 heil cézár válasza:
78%

Nagyon jót nevettem a kommenteken. Semmilyen bizonyíték nincsen arra, hogy létezik reinkarnáció, Isten, Allah, vagy bármi. Az egész csak hit. Elhiszed, hogy ezt, amit valaki kitalált, létezik. Ennyi erővel, én is hihetném, hogy középfölde valahol létezik az univerzumban. Attól még csak hit lesz, semmi más. Hiába hurrogjátok ki azokat, akik logikus, bizonyított válaszokat adnak (megtermékenyítés, stb), attól még ezek tények, és jóval szilárdabb lábon állnak, mint ez az egész reinkarnációs humbug.

Egyébként a logikus válasz a 'nem' lenne.

2016. máj. 6. 11:16
 18/32 anonim ***** válasza:

#12 vagyok, ezt az előző válaszolónak írnám.

Igen, teljesen igazad van, nem tudjuk, és sose fogjuk tudni bebizonyítani hogy ezek a dolgok(Isten, reinkarnáció, stb.) tényleg léteznek.

Mégis vagyunk, akik hiszünk benne, mert képzeld, jó érzés hinni valamiben. Jó érzés hinni, hogy nem ennyi az életünk, hogy vár ránk valami a halál után.

És lehet hogy nem tudjuk bebizonyítani hogy léteznek, de azért valljuk be, azt se tudod bebizonyítani hogy mindez nem létezik:) Szerintem nem bűn ha az ember hisz, reménykedik, és nem értem hogy téged ez miért zavar.Én is tiszteletben tartom azt,hogy te racionálisan gondolkodsz, nincs azzal semmi baj.

2016. máj. 6. 18:32
 19/32 szalaiga.bor ***** válasza:
40%
Mindig a hívők várják a legnagyobb toleranciát a hitükkel kapcsolatban, és mégis mindig ők vannak a legjobban felháborodva, ha vki nem ért egyet velük. Most őszintén: ha szentül meg vagy győződve arról, hogy aki nem hisz a reinkarnációban, az csak egy hülye tudatlan, akkor minek kéred itt a véleményeket? Menjél el egy gyülekezetbe, ahol szépen meg tudjátok erősíteni egymás ...-it! u.i.: nem szóltam volna erről, de ha már így kiosztottad szegény első hozzászólót a szövegértési képességei miatt, javasolnám, hogy te meg a szövegírási képességeidet erősítsd egy kicsit: mi nem "válasszuk" a szüleinket, legfeljebb "választjuk". ;-)
2016. máj. 8. 08:39
 20/32 A kérdező kommentje:
19-es!!! én meg javasolnám neked azt, hogy nem kell itt osztanod az észt ezen az oldalon, ha nem hiszel ilyesmikben, mit osztogatod ki a kérdezőket is, és a hozzászólókat is!!! logikus nem????
2016. máj. 8. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!