Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Honnan lehet tudni, hogy ez-e...

Honnan lehet tudni, hogy ez-e az első életem?

Figyelt kérdés

Pár éve találkoztam egy lánnyal, aki látja az aurát. A barátnőimét látta, elmondta a színeit, de nálam nem látott semmit. Nincs aurám.

Valamint iszonyat gyerekes természetű vagyok, a szó bármely értelmében.

És egy tipikus "mintagyerek" már kiskorom óta taszított a rosszalkodás gondolata, igyekeztem mindig jó lenni.

2016. márc. 21. 00:25
1 2
 11/19 Papi Gonzales ***** válasza:

kedves #9-es

amíg minden rendben van a fejemmel, addig nem fogom keresgélni az államat erre akár mérget is vehetsz....

2016. márc. 22. 14:33
 12/19 A kérdező kommentje:

Én nem hiszek a szellemekben, hanem tudom hogy vannak, tapasztalatom is van. (pl. van egy gyerekkori játékdínóm a tévémen, és az át lett hajítva a fejem felett a szoba másik sarkába. Kipróbáltam, nincs az a körülmény ami miatt magától olyan messzire "eshetett" volna)

Meg pár dolog kiverődött a kezemből (nem kiesett)

Szóval akkor valószínűleg van élet (és reinkarnáció) a halál után

2016. márc. 22. 15:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Papi Gonzales, nevessünk együtt, ez itt az egyedi humor kategória. :D
2016. márc. 23. 19:17
 14/19 anonim ***** válasza:
32%

"Amiről 5. válaszoló ír, az puszta hit, minden tudományos alap nélkül. Hawking viszont levezette. Én neki hiszek inkább, mint a kuruzslásnak."

Azt nem értem, a magadfajta ember miért jön egyáltalán ide? Ha nem hiszel ezekben a dolgokba menjél a dolgodra, ne másoknak a szemléletét. Leírnám a tudomány hatalmas kudarcait, de inkább mellőzöm az általad mutatott viselkedési normát. :)

2016. márc. 24. 15:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Én kíváncsi vagyok milyen kudarcai vannak a tudománynak. Tárd fel előttünk téveszmédet.
2016. márc. 25. 08:34
 16/19 anonim válasza:
0%
A halál után van élet.Fenn a mennyben , de sose lesz második életed.Higgy benne hogy van élet ezután is ugyanis ez így van. Angyal vagyok akit Jézus küldött.Segítek neked csak bízz bennem és Istenben.
2016. márc. 26. 14:32
 17/19 Papi Gonzales ***** válasza:
35%
kevesebb kábcsó!
2016. márc. 27. 18:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha nincs aurád, nem élnél vagy pár nap múlva meg fogsz halni. én is auralátó vagyok, és olyan nincs hogy valakinek nincs.

Attól hogy gyerekes vagy, attól még nem jelenti azt hogy ez az első életed.

Rengeteg lélek van most a földön, és sokan élik meg az első életüket, vagy épp már az utolsót

Nem mindegy hogy hányadik életed? :-)

Az egod akarja csak tudni a számokat, minőségeket és viszonyítani másokhoz.

Örülj neki hogy élsz, és élvezd ki minden pillanatát, a Föld egy nagyon különleges bolygó, kemény iskola, de ha elvégezted, nagy lelki fejlődés a jutalom :-)

ha bármi kérdésed van írj privátot!

2016. ápr. 7. 14:40
 19/19 anonim ***** válasza:
36%
Ez az első életed Kérdező és egyben az utolsó is, épp úgy mint mindenki másnak. És nincs aurája vagy lelke sem az embernek, akkor se ha sok ember másképp látja. Őket csak azért nem nevezzük bolondoknak, mert túl sok van belőlük, tehát ez a normális. :) De attól még tények nélküli képzelgés a részükről.
2016. ápr. 7. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!