Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Honnan lehet tudni, hogy ez-e...

Honnan lehet tudni, hogy ez-e az első életem?

Figyelt kérdés

Pár éve találkoztam egy lánnyal, aki látja az aurát. A barátnőimét látta, elmondta a színeit, de nálam nem látott semmit. Nincs aurám.

Valamint iszonyat gyerekes természetű vagyok, a szó bármely értelmében.

És egy tipikus "mintagyerek" már kiskorom óta taszított a rosszalkodás gondolata, igyekeztem mindig jó lenni.

2016. márc. 21. 00:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Küldj képet a szemedről.
2016. márc. 21. 00:33
 2/19 Ozmium42 ***** válasza:
60%
Mindenkinek ez az első élete és az utolsó is.
2016. márc. 21. 02:00
 3/19 Papi Gonzales ***** válasza:
60%

a lány aki látja az aurát hazudott neked....ha fizettél érte akkor még balek is vagy...

és igen ez az első életed....próbáld meg nem elcseszni mert nem lesz másik.....

2016. márc. 21. 03:07
 4/19 anonim ***** válasza:
62%

"...és mindez egy másik következtetéshez is elvezetett engem: Feltehetően nincsen Mennyország, és nincsen élet a halál után. Ez az egy életünk van, hogy nagyra becsüljük a világmindenséget, és én ezért végtelenül hálás vagyok."

Stephen Hawking

2016. márc. 21. 08:06
 5/19 anonim ***** válasza:
87%

Teljesen biztos lehetsz benne, hogy nem ez az első életed. Nincs olyan ember a földön, akinek ez az. A lélek nem úgy kezd, hogy ő emberi lélek, és akkor most elsőre megszületik. Nem lenne értelme, vagy célja a megszületésnek. A születés, avagy megtestesülés oka a karma. Karmát viszont a lélek életében gyűjt. Az előző életeid miatt élsz most. Ez egy nagyon fontos momentum a reinkarnáció, és karma tanulmányozásában.

Van aurád, még ha az illető nem is látta. A "diagnózisából" ítélve az illető az éteri(fizikai) aurát látja. Annak lehet csak megmondani a színét. A többié sokféle, és állandóan változik.

Ha nem látta, akkor valószínűleg gyenge. Ez arra utal, hogy vagy az auranézés pillanatában, vagy előtte beteg voltál vagy készülőben volt egy betegség. Ez lehet allergia, elkapható betegség, vagy valamilyen állandó, esetleg született probléma is. A lényeg, hogy élő embernek mindig, minden esetben van aurája, még akkor is, ha egy "látó" nem látja azt. Az aura az élettevékenységekből fakad, csak akkor szűnik meg, ha az illető egy ideje már halott. A személyiségednek ehhez kevés köze van. Az nem a látható aurára gyakorol erős befolyást.

2016. márc. 21. 08:33
 6/19 anonim ***** válasza:
44%
Amiről 5. válaszoló ír, az puszta hit, minden tudományos alap nélkül. Hawking viszont levezette. Én neki hiszek inkább, mint a kuruzslásnak.
2016. márc. 21. 09:04
 7/19 anonim ***** válasza:
58%

HA felmerül ez a kérdés, akkor már tuti, hogy NEM ez az első életed ;)

Olyan meg nincs, hogy valakinek nincs aurája. Max. a lány, aki elvileg látó, téged valamiért nem tudott érzékelni.

2016. márc. 21. 10:28
 8/19 Papi Gonzales ***** válasza:
44%
Elképesztő hogy egyesek szemrebbenés nélkül képesek kijelenteni hogy van aura meg hogy sokadik életed....komolyan mondom a májam fáj a röhögéstől...
2016. márc. 21. 19:37
 9/19 anonim ***** válasza:
66%
#9-es, majd ha felismersz valakit régebbről, úgy, hogy ebben az életben még tuti-100%-biztosan nem találkoztatok, akkor majd nem fogsz kacagni, hanem a padlóról fogod felszedegetni az álladat, hogy tényleg létezik ilyen? ;)
2016. márc. 21. 20:33
 10/19 anonim ***** válasza:
77%

Papi Gonzales, és Ozmiuum42! Én idéztem Hawkingtól. Mi tudunk valamit, amit sokan nem. Az emberben megvan a félelem a haláltól, ez miatt találnak ki mindenféle áltudományos téveszméket a több életről, meg a túlvilági létről. Nincs. És nem is lesz soha. Megszülettünk és egyszer meg fogunk halni, ennyivel kell beérnünk, elérni céljainkat. A halálunk után semmi nem történik velünk már. Megesznek az arra szakosodott élőlények, vagy hamunkat elmossa az idő. Ez a világ rendje. A halál utáni élet pusztán annyi, hogy egy részünk tovább él utódainkban, a génállományunk tovább öröklődik, semmi más. De van aki ezt érti, van aki pedig nem. Utóbbinak hiábavaló magyarázni, mert eleve téves alapvetésekből indul ki, ezáltal minden következtetése is téves.

De azért jó érzés, hogy nem vagyok egyedül...

2016. márc. 22. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!