Ti is várjátok már a következő életeteket?
Figyelt kérdés
Én már nagyon várom. :]2016. márc. 9. 20:10
21/21 anonim válasza:
Én inkább az előzőt fejezném be. Tudod, van akinek nem adatik meg a gondtalanság. Ha előző életedben hibáztál,az örökké kísérteni fog. A ,,hatalmas" problémáink csak tűnő emlék lesz, a szeretteink egy elmosódott látomás, a halál pillanata kínoz, a bűnök tudata gyalázattal tölt el. Nekem ebből áll az emlákezés. A társam a vadászgépen,a bűneim, hogy a társam figyelmeztet a bombára, kinevetem, és arra hogy minden lángokban áll. A vasászgép ami darabokban van, a társam teste szétszakadva, alattunk London,amit a társaink még mindig bombáznak.Hogy érzem,ahogy meggyullad és szétszakad a testem. Aztán már nem érzek semmit. A zuhanás,a tűz,a robbanás. Már nem érzem.Nem hallom. A látásom sötétül. Tudatosul bennem hogy menyit hibáztam. Aztán minden elsötétül. Nincs más,csak a sötétség és a kínzó némaság. Előző/következő élet. Nem. Egy ember vagy.Az előző életed,te vagy. Benned él. A részedet képezi. És ettől nem szabadulsz. Ez nem áldás.Ez átok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!