Ti is várjátok már a következő életeteket?
"mert mèg hiteledet veszted köreidben"
Vagy hitedet. :)
# 9
Ne kérkedj, hanem légyszives, kutatásaid alapján adj tudományos választ a kérdésre!
Szerintem kutatásod kimerül a zsebedben az apró utániban.
Nem. A jelenlegiben van még sok, nagyon sok dolgom. Úgy érzem, hogy nagyon sok mindent már megoldottam, de vannak még feladataim, és mindaddig, amíg ezek megoldatlanok maradnak, teherként cipelném tovább a következő életekbe.
Ha várnám a következőt, az olyanfajta szentimentalizmus lenne, mint amikor egy kisgyermek arról ábrándozik, hogy milyen lesz majd felnőttnek lenni.
Először meg kell tanulnom egy csomó mindent, át kell mennem a szükséges fejlődésen ahhoz, hogy OLYAN felnőttkorom (vagy következő életem) legyen, amilyenre vágyom.
Szóval én igyekszem az "itt és most"-ban élni, fejlődni, tanulni, ezzel teremtem meg a következő életem optimális feltételeit.
Minden élet a tapasztalásról szól.
És mivel egyre keményebb "feladatokkal" állít szembe a sorsod, én személy szerint nem várom.
Semleges vagyok.
Élem és élvezem az életem, majd minden eljön ha itt az ideje.
Nem kell ezt sürgetni.:)
Amit nem ismerek azt nem vàrom..
Ezt most olyan mintha azt kérdeznèm valaki(k)tôl hogy ti is vàrjàtok màr
2017 màjus 12.-èt??
Szerintem sem kell olyan után vágyakozni ami úgyis elkerülhetetlenül bekövetkezik.
Alapvetően különbözik az egy életciklusban hívő és az életek láncolatában bízó ember gondolkodásában. Az egyik mindent egy korlátozott idő alatt szeretne átélni, birtokolni míg a másik arra gondol hogy semmi nem az övé,mindent csak kölcsön kapott a testét is.Mindent itt hagy és másik testben,más életfeltételekkel fog leszületni. Lehet persze vágyni valami másra de inkább a mostani életet kell úgy élni hogy teljes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!