Ha majd egyszer meghalok, akkor odaát majd együtt lehetek azokkal a szeretteimmel, akik már előttem elhunytak?
IGEN! ha érdekel a téma bővebben, írj privátot, szívesen segítek a további kérdéseidben, részletes magyarázattal tudok szolgálni mindenre ami érdekel :)
nagyon sajnálom az előttem lévő kommentelőket, nekik csak annyit üzenek hogy ha meghaltok úgyis meglátjátok, és következő életben tali :)
Mint amilyen nehéz a világra jönni, olyan nehéz a túlvilágra megszületni (meghalni)
Ez egy gyönyörü körforgás, élet-halál folyamata
Mindenki azt kapja túl oldalt amit megérdemelt, nincs pokol-mennyország, hanem külömbözö szintek vannak ahová megérkezhetsz.
Az életedet nem tudod elrontani, mert minden jó-rossz dolog egy tanítás. És ha tanulsz, nyersz tapasztalatot, és fejlődsz
Ha nem tanulsz, nem tapasztalsz és születhetsz újra ugyanolyan szituba
Mint egy iskola :)
Nagyon sokan meghaltak, és fel sem fogták, akkora sok érte őket, és a két világ között ragadtak
Sajnos én érzékelem őket, ártalmatlanok, csak szegények eltévedtek, vagy épp nem tudják hogy kerültek oda
Háborús emlékhelyeken még mindig vannak menetelő katonák akik nem vettek észre hogy meghaltak
sokkoló nem?
Nagyon sokan nem hisznek a túlvilágban, és a reinkarnációban ezért mikor "meghalnak" és még mindig tudatuknál vannak meglepődnek, sokkot kapnak és nem tudnak tovább lépni és itt ragadnak :(
Ha bővebben érdekel a téma, írj privátot
Ha nincsenek egy helyen akkor is találkozhatnak
a túlvilàgon nincs tér és idő
Azt hiszem a 4es adta a legjobb választ.
Ha meghalsz, kiderü, addig koncentrálj a z életedre. Nincivel meg ne foglalkozz mert ugyan olyan ember mint te vagy én, nem tud többet max olvasott ezt azt és azt hiszi ezzel okosabb pedddig valódi bizonyítékkal nem tud szolgálni. Mert ugye Ninci te látod a szellemeket.. Hah xD
szerintem hadd döntse el ő hogy melyik válasz a legjobb neki :-)
miért akarod befolyásolni? félsz hogy nekem van igazam?
és képzeld igen láttam már szellemet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!