Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha majd egyszer meghalok,...

Ha majd egyszer meghalok, akkor odaát majd együtt lehetek azokkal a szeretteimmel, akik már előttem elhunytak?

Figyelt kérdés
2016. jan. 9. 21:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
43%

IGEN! ha érdekel a téma bővebben, írj privátot, szívesen segítek a további kérdéseidben, részletes magyarázattal tudok szolgálni mindenre ami érdekel :)

nagyon sajnálom az előttem lévő kommentelőket, nekik csak annyit üzenek hogy ha meghaltok úgyis meglátjátok, és következő életben tali :)

2016. jan. 11. 13:28
 12/29 anonim válasza:
Honnan tudnánk? Még nem haltunk meg. Higgy amit akarsz.
2016. jan. 12. 19:21
 13/29 anonim válasza:
Ez olyan, mint a Mikulás. Aki hisz benne, kap ajándékot.
2016. jan. 13. 08:25
 14/29 anonim ***** válasza:

Mint amilyen nehéz a világra jönni, olyan nehéz a túlvilágra megszületni (meghalni)

Ez egy gyönyörü körforgás, élet-halál folyamata

Mindenki azt kapja túl oldalt amit megérdemelt, nincs pokol-mennyország, hanem külömbözö szintek vannak ahová megérkezhetsz.

Az életedet nem tudod elrontani, mert minden jó-rossz dolog egy tanítás. És ha tanulsz, nyersz tapasztalatot, és fejlődsz

Ha nem tanulsz, nem tapasztalsz és születhetsz újra ugyanolyan szituba

Mint egy iskola :)

Nagyon sokan meghaltak, és fel sem fogták, akkora sok érte őket, és a két világ között ragadtak

Sajnos én érzékelem őket, ártalmatlanok, csak szegények eltévedtek, vagy épp nem tudják hogy kerültek oda

Háborús emlékhelyeken még mindig vannak menetelő katonák akik nem vettek észre hogy meghaltak

sokkoló nem?

Nagyon sokan nem hisznek a túlvilágban, és a reinkarnációban ezért mikor "meghalnak" és még mindig tudatuknál vannak meglepődnek, sokkot kapnak és nem tudnak tovább lépni és itt ragadnak :(

Ha bővebben érdekel a téma, írj privátot

2016. jan. 13. 09:04
 15/29 anonim ***** válasza:
Attól függ,egyhelyen lesztek-e?
2016. jan. 13. 12:41
 16/29 anonim ***** válasza:

Ha nincsenek egy helyen akkor is találkozhatnak

a túlvilàgon nincs tér és idő

2016. jan. 13. 12:58
 17/29 anonim ***** válasza:

Azt hiszem a 4es adta a legjobb választ.

Ha meghalsz, kiderü, addig koncentrálj a z életedre. Nincivel meg ne foglalkozz mert ugyan olyan ember mint te vagy én, nem tud többet max olvasott ezt azt és azt hiszi ezzel okosabb pedddig valódi bizonyítékkal nem tud szolgálni. Mert ugye Ninci te látod a szellemeket.. Hah xD

2016. jan. 13. 17:35
 18/29 anonim ***** válasza:

szerintem hadd döntse el ő hogy melyik válasz a legjobb neki :-)

miért akarod befolyásolni? félsz hogy nekem van igazam?

és képzeld igen láttam már szellemet :)

2016. jan. 13. 18:04
 19/29 nagyszalonta válasza:
Tessék elolvasni a Márkus - Evangélium 12.25 szakaszát. Ugyan más volt a kérdés oka, de Ö azt válaszolta, hogy .... úgy élnek mint az angyalok az égben. Tehát nem az emberi élet folytatása, hanem Isten dicsöítése lesz fontos !
2016. jan. 13. 20:23
 20/29 dávid márton válasza:
Én, a szeretetet érzem ki a kérdésedből. Meggyőződésem (szakmailag is), hogy Te életedben és holtadban is állandóan együtt vagy=maradsz elhugyt szretteiddel.
2016. jan. 13. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!