Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szóval a lélektársak megtervez...

Szóval a lélektársak megtervezik hogy születésük után találkozni fognak, de vajon azt is megtervezik hogy meddig maradnak együtt?

Figyelt kérdés
Tudom hogy lélektársunk lehet egy barát, családtag is..én konkrétan most a szerelemre gondoltam, és arra hogy ebben mennyire dönthetünk életünk során szabadon ? :)
2014. aug. 12. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
3 és fél milliárd ember között egyszerű lehet megtalálni a "lelki társat".
2014. aug. 12. 17:58
 2/3 Napfonat ***** válasza:

Semmi sem a véletlen műve! Minden el van tervezve! De a szabad akaratnak köszönhetően dönthet valaki úgy, megmásítja az eltervezett dolgokat. Persze ennek nincs a tudatában, csak mondjuk úgy érzi, hogy az illetővel már nincsen több dolga, és odábbáll!

Az így "elnapolt" eseményeket előbb-utóbb pedig be kell pótolni. Ha nem ebben az életben, akkor a következőben!

2014. aug. 12. 18:12
 3/3 anonim ***** válasza:
nem hiszek a következő életbe ugyhogy nem szeretnék addig várni :(
2014. aug. 12. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!