Reinkarnáció bizonyíték?
Valaki elárulná milyen kézzel fogható bizonyítékok vannak erre a(szerintem) hülyeségre?
Az oké, hogy hisznek benne, de amikor azt látom, hogy olyan konkrétan beszélnek arról, h mi lesz a halál után mintha ők már átélték volna, akkor már elgondolkozok azon, hogy bizonyíték is van, vagy csak nem volt hely nekik az elmegyógyintézetben...
,,Az is lehet bizonyíték hogy egy 4-5 éves kisgyermek mondjuk zenéből kiemelkedik , de olyan szintet elér amit 30-40 év alatt sem tud valaki megtanulni, ezt a tudást/ösztönt hozza magával :D logikus nem?''
Nem. Annyira nem logikus, hogy az már fáj.
egyébként Nekem, már ne magyarázz. megkaptam a választ a kérdésemre, nincs szükségem többre. Már tudom, miben hiszek.
Ez tényleg nagyon elgondolkodtató.
Nem arra akart célozni, hogy nem kell ilyennel gyötörni magad, hanem inkább boldogan élni, és úgy is halni meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!