Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnáció bizonyíték?

Reinkarnáció bizonyíték?

Figyelt kérdés

Valaki elárulná milyen kézzel fogható bizonyítékok vannak erre a(szerintem) hülyeségre?

Az oké, hogy hisznek benne, de amikor azt látom, hogy olyan konkrétan beszélnek arról, h mi lesz a halál után mintha ők már átélték volna, akkor már elgondolkozok azon, hogy bizonyíték is van, vagy csak nem volt hely nekik az elmegyógyintézetben...

2016. jan. 5. 17:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
33%

Ird ki légyszives ezt a vallás rovatbe is, csak a reinkarnációs cseréld le az isten szóra. Az arcoskodó szkeptikusok mindig felkapnak valami gúnyolni valót, de abba ugye nem gondoltok bele gyökereim, hogy a világ összes vallása, vagy bármi, ami ezzel kapcsolatos, mind hülyeség?

Álljatok le légyszives, ennek semmi értelme. Pont erre a van a valláskritika topik, oda lehet menni.

Ja, és én sem hiszek benne. Semmiben. Mégsem kezdem ki más hitét, mert már elvégeztem az általánost.

2016. jan. 6. 01:45
 12/33 anonim ***** válasza:
Mondjuk joggal kaphatnám a kérdést, hogy írni miért nem tudok, de késő van már na :D
2016. jan. 6. 02:08
 13/33 anonim ***** válasza:
38%
a reinkarnációban azok hisznek akik félnek a haláltól ;) bizonyítékot soha nem fogsz kapni kérdező. Mert nincs. hit kérdése az egész, nincs megfogható, látható bizonyíték. Ez van.
2016. jan. 6. 08:10
 14/33 A kérdező kommentje:

Akikkel én erről beszéltem, azok konkrétan leírták, h mi van a halál után. Amikor meg rákérdeztem(nem agresszívan, és nem is arrogánsan), h. honnan tudják, akkor annyit mondtak, hogy,,túl hülye vagy, hogy megértsd''. És nem ez volt az első eset. Az agresszív hozzá állással legaláhb kaptam kielégítő válaszokat is.

#11 valami olyan dolog, amit ha megnézek, elolvasok, kipróbálok akkor rögtön tudni fogom, h tévedtem.

#12 De! Éppenséggel pont, hogy belegondoltam..

Kijártad az általánost? De szuper, de sajnos ez semmin nem változtat...

2016. jan. 6. 08:59
 15/33 A kérdező kommentje:
A #8as válaszoló kérdése telefonon nem látszott, ezért az összes válaszom elcsúszott eggyel. Sorry.
2016. jan. 6. 13:54
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki a saját szemszögéből közelíti meg a helyzetet és semmi értelmeset nem tudnak mondani ezzel kapcsolatban.Arra nem gondoltatok hogy olyat kéne kérdezni,aki már tanulmányozta a reinkarnációt?

Kérdező,te se lehetsz valami nagyon okos,hogy ide teszed fel a kérdést ahelyett hogy utána járnál.Vannak nálunk okosabb emberek is,akik már régóta foglalkoznak ezzel.Azokat volna előnyös megkérdezned,nem egy rakás gyereket vagy a rakás másik felét - a hozzá nem értőket.

Másrészt meg,mindenki abban hisz amiben akar.A buddhisták akkor ennyi erővel téged nézhetnének hülyének,mert te meg hiszel Istenben.A buddhisták ebben hisznek , te meg az Istenben.Annyi különbséggel,hogy ők nem igen szapulják a mi vallásunkat és hogy miben hiszünk.Így ha még nem jöttél rá kedves kérdező ... arra akarok kilyukadni ,hogy nem szapuld a vallásukat és a hitüket. Higgy abban amiben hinned kell és nem foglalkozz mással.Főleg ne játszadozz más hitével.

2016. jan. 6. 14:35
 17/33 anonim ***** válasza:
*ne szapuld
2016. jan. 6. 14:36
 18/33 anonim ***** válasza:
82%

"#8 Saját "emlékek"...érdekesen hangzik..utána nézek! :D"

Stevensonnak nézz utána. Saját emlékeknek nem tudsz, csak akkor, ha vannak, és sokszor nem annyira konkrétak, hogy bármi egyértelműen kiderüljön.

2016. jan. 6. 16:01
 19/33 anonim ***** válasza:
48%

11-es, de mint arcoskodó szkeptikus belegondoltam hogy a világ összes vallása, vagy bármi, ami ezzel kapcsolatos, mind hülyeség. Ez van. Ha csak egy igaz lenne közöttük akkor nem állna meg mellette a többi. De az emberi hülyeségre alapuló dolgok mindenhol népszerűek mert nem kell hozzá ész csak vágy. Szerencse hogy nálunk a törvények nem-szekulárisak mert különben valamelyiket közülük hivatalosan kellene hinni és a többit büntetnék.

Az Ian Stevenson féle kísérlet sorozat meg pont egy példa azokra a tudományos kísérletekre amik csak a hívők körében bizonyító erejűek, de valóságtartalmuk csekély. :D

2016. jan. 6. 18:37
 20/33 A kérdező kommentje:

Hülye vagyok mert egy kérdező oldal ezotéria kategóriájába tettem fel egy kérdést?

Azt hittem vannak itt olyanok is, akik majd megpróbálja elmagyarázni azt, hogy Ő miért hisz, és van is oka annak, hogy hisz..nem csak 1-2 emlék, ami valószínüleg az elfeledett gyerekkorából villant be..

2016. jan. 6. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!