Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnáció bizonyíték?

Reinkarnáció bizonyíték?

Figyelt kérdés

Valaki elárulná milyen kézzel fogható bizonyítékok vannak erre a(szerintem) hülyeségre?

Az oké, hogy hisznek benne, de amikor azt látom, hogy olyan konkrétan beszélnek arról, h mi lesz a halál után mintha ők már átélték volna, akkor már elgondolkozok azon, hogy bizonyíték is van, vagy csak nem volt hely nekik az elmegyógyintézetben...

2016. jan. 5. 17:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
84%

Ha tényleg azt akarnád tudni kérdező, nem így tennéd fel a kérdést. Feltennél egy kérdést véleménykifejtés nélkül, ennyi.

Egyébiránt a kérdésedben az a két szó nem fér össze egymással:D

A 11-es válaszommal csak arra akartam rávilágítani, hogy nem kell bezáratni/lelőni/kilőni senkit sehova, csak azért mert a hite szerinted hülyeség (arra van bizonyíték, hogy nem létezik?).

2016. jan. 7. 01:36
 22/33 A kérdező kommentje:

Utolsó

Valóban nem kell senkit kilövetni sehová.

Az elmegyógy..os dolgon másnap még én magam is nevettem..

Pár ember alapján ítéltem meg mindenkit, ez pedig hülyeség volt. Nálam sokkal értelmesebb emberekm is vannak itt, akik nyugodtan és normálisan megválaszoltak egy olyan agresszív kérdést, ami a hitüket kérdőjelezi meg.

Jah, és nincs..nincs arra bizonyíték, hogy nem létezik, viszont ez nem így működik.. A szkeptikusok úgysem fognak így gondolkozni.. A te állításod, szóval neked kell bizonyítani, nem pedig fordítva..

#21 amint gépnél leszek írok neked privátban. Persze csak ha nem gond.

2016. jan. 7. 10:09
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Dalai Láma és élettörténete :)
2016. jan. 14. 13:14
 24/33 Absynthya666 válasza:
52%
Ha belegondolsz,hogy energia nem vész el,csak átalakul,és abba is,hogy az emberi test "pure enegery",akkor meg is van az alapozott válasz a kérdésedre.
2016. jan. 22. 12:35
 25/33 A kérdező kommentje:

Belegondoltam..és nem.

Megvan a válasz a kérdéseimre, hála egy kedves válaszolónak, de nagyon nem abból, amit te írtál.

2016. jan. 22. 15:39
 26/33 anonim ***** válasza:

Nincs rá bizonyíték és nagy valószínűséggel sosem lesz rá kézzelfoghatóan bizonyíték.

Akik könyvet írnak erről, meg youtubon mutogatják magukat", azok mind csaló,hazug, szélhámos emberek!

Racionálisan kellene élnünk(kell is)!

2016. febr. 3. 22:09
 27/33 anonim ***** válasza:
nekem az egyik ismerősöm tuti hogy a gina lolobrigida, ha még nem halt meg
2016. febr. 4. 16:04
 28/33 anonim ***** válasza:
52%
Valaki masban hisz.. ez van. Gondolj bele ha meghalsz akkor utána mi van? Mert ha szerinted van pokol meg mennyország akkor az hol van? Van bizonyítékod rá. Nincs. Lehet valaki szerint ez a hülyeség. A reinkarnáció az az hogy ha meghalsz akkor újászületsz és gyakorlarilag a lelked egy másik testben él tovább, ekkor már nem fogsz emlékezni arra hogy volt előző életed mivel a memória csak nem is tudom mikor alakul ki de biztosan kevesebb mint 1-2 éves korban mert nekem onnan is van emlékem. Valaki szerint meg ez hülyeség és van olyan aki nem bírja elvisekni hogy valaki másban hisz (lasd magadat). Majd ha egyszer meghalsz akkor megtudod hogy a pokolban/mennyországban vagy vagy pedig nem emlékszel semmire és egy kisgyerek leszel, bar akkor azt sem fogod tudni hogy meghaltál. Az is lehet bizonyíték hogy egy 4-5 éves kisgyermek mondjuk zenéből kiemelkedik , de olyan szintet elér amit 30-40 év alatt sem tud valaki megtanulni, ezt a tudást/ösztönt hozza magával :D logikus nem? Bár még azt sem tudják megállapítani hogy ténylegesen vannak e földön kívüliek meg dinoszauruszok. Edison és a villanykörte? Haha. 5000 évvel ezelőtt egy nagyobb fajta villanykörtével világítottak az egyiptomiak, tehát ma már semmi sem biztos, még a halál sem , csak az adó 😂 .
2016. febr. 15. 19:13
 29/33 anonim ***** válasza:
az egyik tanárom egyszer azt mondta, hogy abban amit most ide leírok minden benne van, miszerint, maikor megszületsz csak te sírsz és mindneki nevet - hozzáfűzném, hogy az édesanya nem mindig - élj úgy, hogy amikor meghalsz mindenki sírjon te nevess. nos én még nem tattem fel azóta se a kérdést magamba, hogy ez most gúnyos, bölcs, szó szerint kell érteni, vagy valami mélyebb olvasata is
2016. febr. 15. 21:59
 30/33 anonim ***** válasza:
a reinkarnációban és bármiben hinni szerintem vállalt és értelmes diskurzussal még mindig csak oké, mert sokan nem jutnak el odáig, hogy mi a mégis meggyőző érv amellett,a miben hisznek, sokan azt gondolják, hogy az "ember egyenlő az elveivel", sokan azt renesgetik, hogy az emberi természetben megmutatkozik isten kegyessége és volta, valaki azt hiszi el, amit a szemével érzékel, és vannak akik a "túlvilági mennyeket" csak akkor látják, ha 2vadul ugrálnak", aztán mégis valahogy létrejön az emberben a bizonyosság és a félelem, abban, amiben merészelnek hinni, vagy attól, amiről halvány lila derengésük sincs, csak "érzékelik", a mai világban, ahol minden arról szól, hogy meg kell felelni, lépést kell tartani, mindig mindennel együtt kell érezni, látni, hallani, tudni, ami körülvesz bennünket, úgy, ahogy az adott közeg megköveteli, különben az ember egyedül marad a félelmeivel, hány olyan gyerek van, hány ki popperpetrával találkozott már az ember, én egyel, de lehetne még sorolni, az lehet egy kedves játék az egybeesésekkel, de az ember mindenkre szeretné megtalálni a választ, addig jó, hiszen, azért van, hogy gondolkodjék, a tudásszomjat lehet hagyni a sivatagban, remékedni, hogy hulljék az eső, zápor, zivatar, de való igaz, hogy bizonyos kérdések még mindig megkérdőjelezhetőek, ha az ember itt a földön a mennyben és a égboltban gondolkodik
2016. febr. 15. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!