Reinkarnáció bizonyíték?
Valaki elárulná milyen kézzel fogható bizonyítékok vannak erre a(szerintem) hülyeségre?
Az oké, hogy hisznek benne, de amikor azt látom, hogy olyan konkrétan beszélnek arról, h mi lesz a halál után mintha ők már átélték volna, akkor már elgondolkozok azon, hogy bizonyíték is van, vagy csak nem volt hely nekik az elmegyógyintézetben...
Ha tényleg azt akarnád tudni kérdező, nem így tennéd fel a kérdést. Feltennél egy kérdést véleménykifejtés nélkül, ennyi.
Egyébiránt a kérdésedben az a két szó nem fér össze egymással:D
A 11-es válaszommal csak arra akartam rávilágítani, hogy nem kell bezáratni/lelőni/kilőni senkit sehova, csak azért mert a hite szerinted hülyeség (arra van bizonyíték, hogy nem létezik?).
Utolsó
Valóban nem kell senkit kilövetni sehová.
Az elmegyógy..os dolgon másnap még én magam is nevettem..
Pár ember alapján ítéltem meg mindenkit, ez pedig hülyeség volt. Nálam sokkal értelmesebb emberekm is vannak itt, akik nyugodtan és normálisan megválaszoltak egy olyan agresszív kérdést, ami a hitüket kérdőjelezi meg.
Jah, és nincs..nincs arra bizonyíték, hogy nem létezik, viszont ez nem így működik.. A szkeptikusok úgysem fognak így gondolkozni.. A te állításod, szóval neked kell bizonyítani, nem pedig fordítva..
#21 amint gépnél leszek írok neked privátban. Persze csak ha nem gond.
Belegondoltam..és nem.
Megvan a válasz a kérdéseimre, hála egy kedves válaszolónak, de nagyon nem abból, amit te írtál.
Nincs rá bizonyíték és nagy valószínűséggel sosem lesz rá kézzelfoghatóan bizonyíték.
Akik könyvet írnak erről, meg youtubon mutogatják magukat", azok mind csaló,hazug, szélhámos emberek!
Racionálisan kellene élnünk(kell is)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!